Afbeelding

Najaarsinspiratie: nieuwe editie Woon in Style verschenen

Algemeen

Vorige week is de nieuwe najaarseditie van ‘Woon in Style’ verschenen. De halfjaarlijkse woonglossy is een project van Uitgeverij De Brug. Het is alweer de tiende editie van het regionale magazine, welke in het voor- en najaar wordt verspreid in de gehele regio. Het team van redacteurs was de afgelopen maanden op pad om bij mensen thuis of op kantoor in gesprek te gaan over wonen, interieur en design. Het resultaat is een 88 pagina’s tellende uitgave. 

Zo kijken we onder andere binnen in het Ambachts Huisje van Bart en Sanne. Ze kochten een bouwkavel en stelden hun eigen woning samen, waarin veel aardse kleuren terugkomen. 

Hoe je woning er ook uitziet, belangrijk is dat wensen en behoeftes terugkomen in dat stukje wooncomfort. Een plek waar je vrienden en familie kunt uitnodigen. Want gelukkig mogen we weer bezoek ontvangen! Zoek de perfecte match en zorg dat je je happy voelt in je eigen omgeving.

Wil je de nieuwe editie lezen? Op de website vindt u een overzicht van waar u Woon in Style kunt afhalen: wooninstyle.nl/afhaalpunten.

Social Media
Volg Woon in Style ook op Facebook en Instagram. Wilt u de vorige edities teruglezen? Kijk dan op www.wooninstyle.nl.