Een foto van enkele jaren geleden, ook dit jaar is Het Badhuis open op Koningsdag.
Een foto van enkele jaren geleden, ook dit jaar is Het Badhuis open op Koningsdag.

Koningsdag in het Badhuis

Algemeen

Op 27 april – Koningsdag – is Het Badhuis de hele dag open. Bezoekers van de braderie aan de Bruïnelaan en de kleedjesmarkt in de aangrenzende straten zijn van harte welkom om langs te komen. Kom jij ook langs gezellig wat eten en drinken? Of beproef je geluk bij het Rad van Avontuur. Er zijn prachtige prijzen beschikbaar gesteld door vele sponsors. De hoofdprijs: een damesfiets t.w.v. € 650,00 is beschikbaar gesteld door de Fietsen van Ambacht.

Beroemde hamburgers en Rad van Avontuur

We starten ’s morgens om 10.00 uur, Het Badhuis is open voor de koffie-inloop en we kijken met elkaar naar de koninklijke familie op TV. Ook Fred is aanwezig in Het Badhuis, hij toont zijn tekeningen en gaat ook gezellig zitten tekenen. Maak gebruik van de mogelijkheid, de kunstenaar op zijn vingers te kijken…
Buiten is er vanaf 11.00 uur in de kraam van alles te koop: de beroemde Badhuis hamburgers, koninginnensoep, muffins, overheerlijke puddingbroodjes, popcorn, wenskaarten, frisdrank.

Voor de kinderen staan de hele dag het springkussen en diverse spelletjes klaar. Het toilet kan gebruikt worden voor 50 cent en nadat u al het lekkers hebt opgegeten starten we om 13.00 uur met het Rad van Avontuur.

De 1e ronde verkopen we lootjes voor 1 euro – 2e ronde lootjes voor de kids 50 cent – 3e tot 7e ronde lootjes voor 1 euro – 8e ronde lootjes voor 2 euro – Bij de laatste ronde gaat de hoofdprijs eruit. Maar bij de andere rondes zijn ook prachtige prijzen te winnen. Kom langs en speel mee.