Met het Pearle Bril Plan spelen we in op de veranderende behoefte van onze klanten waarbij het gebruik van een product belangrijker is dan het bezit ervan.
Met het Pearle Bril Plan spelen we in op de veranderende behoefte van onze klanten waarbij het gebruik van een product belangrijker is dan het bezit ervan.

Pearle Opticiens Hendrik-Ido-Ambacht introduceert ‘Alles-in-1-service’

Lokaal

Vanaf 26 juni 2023 biedt Pearle haar klanten een nieuwe service aan: het Pearle Bril Plan. Klanten die kiezen voor deze ‘alles-in-1-service’ kopen geen losse bril maar kiezen voor een service met daarin inbegrepen minimaal twee brillen, gratis vervangende glazen als de oogsterkte verandert en garantie bij schade, verlies of diefstal. Zij betalen hiervoor een vast bedrag per maand en kunnen kiezen of ze na twee jaar de brillen inleveren, nieuwe brillen uitzoeken of voor een eenmalig bedrag de brillen willen kopen.

“Met het Pearle Bril Plan worden onze klanten volledig ontzorgd. Wij bieden hen de juiste zichtoplossing voor elke situatie en nemen verder alle zorgen uit handen. De klant weet gelijk waar hij of zij aan toe is en mocht de sterkte van de brilglazen niet meer voldoen, de bril kapot gaan of kwijt raken, dan lossen wij dat op. Met het Pearle Bril Plan spelen we in op de veranderende behoefte van onze klanten waarbij het gebruik van een product belangrijker is dan het bezit ervan”, aldus Piet Vermeulen franchisenemer.

Duurzaam
Wanneer jouw Pearle Bril Plan na 2 jaar afloopt kan je kiezen voor een nieuwe look en mag je beide brillen vernieuwen bij verlenging van het Pearle Bril Plan. Zo ben je altijd verzekerd van scherp zicht. De oude brillen lever je na afloop weer bij ons in. Deze ingeleverde brillen krijgen een tweede leven en worden gedoneerd aan de One Sight EssilorLuxottica Foundation. Deze organisatie zet zich in om mensen over de hele wereld, die zich dat zelf niet kunnen veroorloven, te helpen en hen te voorzien van de basisbehoefte van goed zicht. Meer informatie over deze stichting vind je op https://onesight.essilorluxottica.com/

MEER INFORMATIE
Bezoek vrijblijvend onze winkel of kijk op www.pearle.nl/brillen/brilplan.

Pearle opticiens 
Winkelcentrum De Schoof 48

Afbeelding