Afbeelding

Belly Button & Friends in kerstsfeer in de Cascade

Lokaal

Op zondagmiddag 10 december speelt de formatie Belly Button wegens grote belangstelling weer in de theaterzaal van de Cascade. De tribune is dan ingeschoven en de zaal is gezellig aangekleed met zitjes en statafels. Dit muzikale vijftal staat altijd garant voor een middag gezellige live muziek met pop, rock en soulmuziek. De band speelt naast hun reguliere repertoire natuurlijk ook bekende kerstnummers. Sommige kerstnummers meer blues en andere meer pop/rock. 

Na het succes van begin dit jaar met de vaste bezetting: zangeres Carmen Monteiro, gitaar en zang Jan Hoogstad, drums en zang Fred de Rijke, sologitarist en geen zang John Heymen, Bassist en zang Martin Pupella, spelen er afwisselend een zestal gastmuzikanten mee: Edwin de Lange (keyboard), Anita Bakker (zang), Willem Eekhof (gitaar en zang), Rien van Sliedrecht (zang), Evert Sybesma (mondharmonica en zang) en Noah Wattimena (zang en gitaar). Het beloofd dus weer een gezellige en afwisselende middag te worden met deze band.

En er is deze middag ook een Belly Button kerstbier verkrijgbaar in de gezellige Cascade-bar: Jingle Bell Rock, een kerstig blond bier.

Aanvang 15.00 - 17.00 uur. Zaal en bar open om 14.30 uur Kaarten zijn 10 euro zowel online als bij de kassa van de Cascade in
Hendrik-Ido-Ambacht verkrijgbaar.

Afbeelding