Afbeelding

Koningspelen 2024

Sport

Koningspelen 2024 Koningsmatch, zo heette de mail die wij als Switch’89 binnenkregen. Oké wat houd het dat in, dit is nieuw vanuit de landelijke organisatie. Even lezen en enthousiast geworden, want het betekend dat je als vereniging een match kunt maken met een school. Een match, om in ons geval, een gave volleybal clinic te geven.

 Al snel was het contact gelegd met basisschool de Brink uit Zwijndrecht. Een afspraak gemaakt op school met de juffen van Groep 7 en 8 hoe we het gaan doen en op naar 26 april! Vandaag was het dus zover, samen met twee toppers van de MB1 op naar de Develhal om ons op te maken voor de groepen 4 t/m 8. Elke 45 minuten een gave energieke klas om een volleybal clinic aan te mogen geven. 

Wij hebben de basis van het volleybal uitgelegd en uiteraard geoefend om vervolgens dit in de praktijk te brengen middels een wedstrijd tegen elkaar. Wat een dynamische kids hebben wij mogen entertainen, onwijs gaaf! Stuk voor stuk talenten die er gaan komen in hun leven, ja dat klinkt zwaar, maar het is zeker gemeend. 

Switch’89 heeft een groeiende jeugdafdeling, waarbij sportiviteit, competitie, maar vooral heel veel plezier in het volleybal hoog staat. Mochten de kids thuiskomen met leuke verhalen en hebben ze interesse om eens mee te trainen, kijk dan op onze website voor de aanmeldingsprocedure https://www.switch89.nl/.

Juffen van groep 7 en 8 bedankt voor de Koningsmatch, de ontvangst en de mogelijkheid om dit met elkaar te doen. Wij vonden het gaaf om te doen. Gr Switch’89

Afbeelding
Afbeelding