Home » Nieuws » 5 jaar Keukenstudio Dordrecht

5 jaar Keukenstudio Dordrecht

5 jaar Keukenstudio Dordrecht

Keukenstudio Dordrecht heeft al ruim vijftig jaar ervaring in de keukenbranche. De vrolijke Sander en Berry vormen samen het hart van de studio: zij zijn beiden lokaal ondernemer én door en door Dordtenaar. “Wij begonnen voor onszelf om dat extra stukje service aan klanten te verlenen,” vertellen zij. “We wonen zelf in de Drechtsteden. Als we een klant op straat tegenkomen, willen we ze recht in de ogen kunnen kijken.” Berry is lange tijd chef geweest en ondervond zelf hoe belangrijk een keuken van goede kwaliteit is; Sander verpandde op zijn vijfentwintigste zijn hart al aan de keukenbranche.

De Keukenstudio verzorgt het gehele aankoopproces. Alle communicatie verloopt via het bedrijf zelf. “Wij regelen transport, montage, leverweken en technische tekeningen. Weet de klant nog niet helemaal zeker wat hij of zij wil, dan kunnen we het daar nog over hebben in het afroepgesprek.”

Het afroepgesprek is het laatste gesprek vóór de definitieve levering van de keuken. Elk detail wordt nagelopen. Keukenstudio Dordrecht is pas tevreden wanneer de klant dat is. De lijnen zijn kort. Wie belt, krijgt geen robotstem met keuzemenu, maar een mens aan de lijn. Het komt allemaal voort uit dat verlangen om geen blikken af te hoeven wenden op straat.

Samen feest vieren?

Keukenstudio Dordrecht staat bekend om haar geweldige acties. Ook deze keer maken ze mensen blij met een actie die je niet mag missen. Wil je meer weten? Lees dan meer over hun actie op keukensddt.nl/5-jaar.

Mijlweg 55b, 3316 BE Dordrecht
078 647 1886
keukenstudiodordrecht.nl
info@keukenstudiodordrecht.nl
facebook.com/keukenstudiodordrecht
instagram.com/keukenstudiodordrecht

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.