Home » Nieuws » Actie voor Servië

Actie voor Servië

Actie voor Servië

Aankomende herfstvakantie hopen wij, een groep jongeren uit Ridderkerk en omstreken naar Servië te gaan. Wij willen daar onszelf inzetten voor de mensen die het niet zo goed hebben als wij in Nederland.

In Servië gaan we verschillende activiteiten doen. Als hoofdproject gaan we een jeugdhonk opbouwen voor de plaatselijke jeugd. Ook krijgen we waarschijnlijk de kans om mee te gaan naar een vluchtelingenkamp om ook deze mensen te ontmoeten en te helpen. Deze kampen zijn opgebouwd bij de grens van Servië en Hongarije.

Natuurlijk is er ook tijd voor ontmoeting met de mensen in het dorp en gemeente waar we te gast zullen zijn. We hopen ook samen met de kinderen uit het dorp en de gemeente leuke activiteiten neer te zetten, eenvoudigweg om er gewoon te zijn voor de mensen.

We hopen dit avontuur aan te gaan met behulp van Stichting HOE (Hulp Oost Europa) maar ook hebben wij uw/jullie hulp nodig. De komende tijd zullen wij allerlei acties gaan ondernemen. We zijn al gestart met een bakkersactie. Helpt u mee? Kijk gauw op onze site voor meer informatie! www.actievoorservie.nl.

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.