Home » Nieuws » Ahmet Kuyucu speler van het jaar bij VVGZ

Ahmet Kuyucu speler van het jaar bij VVGZ

Ahmet Kuyucu speler van het jaar bij VVGZ

De Businessclub van VVGZ reikte afgelopen zaterdag tijdens de traditionele slotdag de prijzen uit, behorend bij het jaarlijkse spelersklassement van het 1e elftal. Dit zijn de klassementen voor de beste drie voetballers van het jaar, de topscorer van het jaar en de belofte van het jaar.Een drietal kenners, echte VVGZ-ers, geeft het hele seizoen door punten aan die spelers die minimaal 45 minuten aan een competitie wedstrijd deelnemen. Aan het eind van het seizoen worden de punten van de beste 16 wedstrijden opgeteld en ontstaat er een klassement.

Voorafgaand aan de uitreiking werd afscheid genomen van assistent-trainer Rick Versteeg en 3 spelers uit het 1e: Jasper Huisman (SHO), Nick de Vey (Pelikaan) en Maarten Vintges (gestopt). Zij werden door vice- voorzitter Hans Schaap bedankt voor hun verdiensten voor ons 1e elftal. Verder werd afscheid genomen van verzorger Jos van den Hoogenband, Patrick Zoutewelle (wordt keeperstrainer jeugd) en de staf van het 3e team. Eerder op dag werd Clemens Rosmulder door voorzitter Marc Reijmers bedankt. Clemens was ruim 6 jaar lang jeugdvoorzitter en bestuurslid namens de jeugd en hij wordt opgevolgd door Bas Grijsen.

De prijs voor de topscorer werd net als vorig jaar gewonnen door Jasper Huisman, die 13 doelpunten maakte voor het 1e elftal. De prijs voor de meest beloftevolle speler van VVGZ onder de 20 jaar was dit jaar toegekend aan Deveney Veld. In de verkiezing van de beste voetballer van dit seizoen eindigde Koen Kuipers op de 3e plek en Mark Zwang werd 2e. Winnaar werd Ahmet Kuyucu dIe een jaar lang de Eelke Los Bokaal voor de beste speler van het seizoen 2017-2018 mag koesteren.

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.