Afbeelding

Hiaten decor van zesde Open Wintertoernooi

Algemeen

Aankomende zaterdag start bij tennisvereniging Hiaten de zesde editie van het Open Wintertoernooi. Op de tennisbanen in Hendrik-Ido-Ambacht worden in diverse categorieën in het mix- en dubbelspel – waarbij de 3-categorie het hoogste onderdeel is - wedstrijden afgewerkt. Thema van het Hiaten Lacoste Tennis Only Open Wintertoernooi is 'Tennis Loverz'.

Mooie tennisweek
Net zoals in de voorbije jaren belooft het Open Wintertoernooi weer een mooie tennisweek te worden. Na het voorweekend (25 en 26 januari) worden de meeste partijen op de midweekse avonden gespeeld. De finalewedstrijden vallen op 1 en 2 februari.

Activiteiten
De gehele week zijn er naast de tenniswedstrijden tal van activiteiten gepland. Zo is de maandag omgeturnd in 'Glüh(wein) Monday' en vindt op woensdag 'borrelen met Vlammetjes Roulette, F**ing hot: Durf jij?' plaats. Op diezelfde dag komen jeugdspelers (categorieën rood en oranje) in actie tussen 16.00 en 18.00 uur. Op donderdag kunnen bezoekers genieten van de 'LOVEly wine tasting'.

Feestavond
Traditiegetrouw vindt aan de vooravond van het finaleweekend ook de feestavond plaats. In het clubhuis van Hiaten zullen op vrijdag 31 januari The Pianoman en DJ Chardonnay optreden, waarbij de gasten ook getrakteerd worden op een silent disco. Voorafgaand aan de feestavond komen ook de jeugdtennissers in actie (categorieën groen en geel, van 16.00 tot 18.30 uur), waarna ook zij – buiten in de voortent – een feestje kunnen vieren met de silent disco.

Kijk voor alle actuele informatie op: www.hiaten.nl en volg de Facebook-pagina van tennisvereniging Hiaten

Hiaten Lacoste Tennis Only Open Wintertoernooi
25 januari - 2 februari