Foto: Cees van Meerten
Foto: Cees van Meerten Foto: Cees van Meerten FotoExpressie

Fairtradecertificaat voor Albert Heijn Sophiapromenade

Algemeen

24 juni was het eindelijk zover. Na de opening van de nieuwe Albert Heijn in winkelcentrum Hoog Ambacht was het de beurt aan de kerngroep Fairtradegemeente Hendrik-Ido-Ambacht om het certificaat Fairtrade Supermarkt uit te reiken aan de eigenaar dhr. van der Poel.

Dhr. van der Poel nam het certificaat in ontvangst uit handen van de voorzitter van de kerngroep Floor van de Velde en gaf aan vereerd te zijn met deze kwalificatie en onderstreepte het belang van het aanbieden van Fairtradeproducten.

De kerngroep is blij dat na de uitreiking van de “banana-award” vorig jaar aan de Plus supermarkten nu met de uitreiking van het eerste Fairtradecertificaat een formele eerste stap gezet is op weg naar de Fairtradegemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Helaas zijn dit jaar een activiteiten zoals o.a. het door de Jumbo supermarkt te organiseren Fairtradeontbijt op Koningsdag vanwege de coronacrisis niet door gegaan.

Toch kijken we optimistisch naar de toekomst en we zien er naar uit om op korte termijn aan de overige Ambachtse supermarkten het certificaat Fairtrade Supermarkt uit te reiken.

Op de foto v.l.n.r. voorzitter Floor van de Velde, eigenaar Cees van der Poel, Marijke Gommans en Peter Libregts

Foto: Cees van Meerten

Lees hier de digitale editie

Zwijndrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.