Afbeelding

Overhandiging Voetbalpassiecheques Albert Heijn

Algemeen

Onlangs vonden bij Albert Heijn Van der Poel aan de Sophiapromenade de uitreikingen van de KNVB Voetbalpassie-cheques plaats. Klanten konden bij aankoop van meer dan 1.500 deelnemende actieproducten Voetbalpassiepunten sparen. Met een volle digitale spaarkaart van 10 punten werd een lokale voetbalclub naar keuze met €1,00 gesponsord.

De Ambachtse voetbalclubs IFC en ASWH namen de afgelopen weken hun cheques in ontvangst. Namens IFC waren voetbalster Yara uit JO9-1 en Els Bijl (sponsoracquisitie) aanwezig om de cheque in ontvangst te nemen van Mike Leentvaar, filiaalmanager van Albert Heijn aan de Sophiapromenade. De actie heeft het mooie ronde bedrag van € 1500,00 opgebracht.

Op vrijdag 15 oktober heeft Albert Heijn-franchisenemer Cees van der Poel de cheque ook uitgereikt aan ASWH-jeugdvoorzitter Ruud Verrijp, met een mooi gespaard bedrag. Albert Heijn Van der Poel heeft dit bedrag nog afgerond zodat het totaal kwam op € 2250,00.

Beide clubs bedanken Albert Heijn Van der Poel en alle klanten hartelijk voor het prachtige sponsorgebaar, en iedereen die de zegels heeft gespaard.

Afbeelding