Afbeelding

Overhandiging Voetbalpassiecheques Albert Heijn

Algemeen

Onlangs vonden bij Albert Heijn Van der Poel aan de Sophiapromenade de uitreikingen van de KNVB Voetbalpassie-cheques plaats. Klanten konden bij aankoop van meer dan 1.500 deelnemende actieproducten Voetbalpassiepunten sparen. Met een volle digitale spaarkaart van 10 punten werd een lokale voetbalclub naar keuze met €1,00 gesponsord.

De Ambachtse voetbalclubs IFC en ASWH namen de afgelopen weken hun cheques in ontvangst. Namens IFC waren voetbalster Yara uit JO9-1 en Els Bijl (sponsoracquisitie) aanwezig om de cheque in ontvangst te nemen van Mike Leentvaar, filiaalmanager van Albert Heijn aan de Sophiapromenade. De actie heeft het mooie ronde bedrag van € 1500,00 opgebracht.

Op vrijdag 15 oktober heeft Albert Heijn-franchisenemer Cees van der Poel de cheque ook uitgereikt aan ASWH-jeugdvoorzitter Ruud Verrijp, met een mooi gespaard bedrag. Albert Heijn Van der Poel heeft dit bedrag nog afgerond zodat het totaal kwam op € 2250,00.

Beide clubs bedanken Albert Heijn Van der Poel en alle klanten hartelijk voor het prachtige sponsorgebaar, en iedereen die de zegels heeft gespaard.

Afbeelding

Lees hier de digitale editie

Zwijndrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.