Foto: Walter van Wijk
Foto: Walter van Wijk

‘t Ambachtse dakdekkersbedrijf met service en kwaliteit op nummer één!

Algemeen

Deze week op de voorpagina: Nieuwenhuizen Daktechniek

Remon Nieuwenhuizen van Nieuwenhuizen Daktechniek heeft weinig woorden nodig om uit te leggen waar zijn bedrijf voor staat. “Heeft uw dakbedekking het begeven en bent u op zoek naar een dakdekker voor herstel van de dakbedekking of voor het totaal renoveren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen dat uw dak volledig waterdicht wordt”. Zijn visie daarbij is al even simpel: “Kwaliteit en service leveren”.

Hij kan een man met ervaring worden genoemd. “Ik heb 7,5 jaar bij een ander dakdekkersbedrijf/mijn schoonvader, gewerkt en ben vier jaar geleden als zelfstandige Nieuwenhuizen Daktechniek begonnen. Ik heb een bus gekocht en ben aan het werk gegaan met het leggen van platte daken, bitumineuze/EPDM en pvc dakbedekking. Door goede kwaliteit te leveren is het bedrijf hard gegroeid. Inmiddels werken er zeven mensen in ons bedrijf, rijden er vier bedrijfsbussen en hebben we een bedrijfspand aan het Tasveld”.

Pratend met Remon valt het woord ‘kwaliteit’ regelmatig. “We werken met goede materialen, geven eerlijk advies en tien jaar garantie op waterdichtheid. En kwaliteit begint in mijn visie al bij de eerste indruk. Ik vind het belangrijk dat de medewerkers, de bussen en de werkplaats er netjes uitzien”.

Hij is zich ervan bewust dat het vernieuwen van dakbedekking zowel voor bedrijven als voor particuliere klanten een investering met zich brengt. Om te laten zien wat klanten kopen voor hun geld heeft hij als eerste dakdekkersbedrijf in de regio op het dak van zijn eigen pand een Experiencecenter ingericht. “Ook daarin zijn we echt onderscheidend. Hier kun je zien hoe een dak wordt opgebouwd vanaf de dampremmende laag tot de toplaag. Zo kunnen we goed laten zien hoe eventueel isolatie kan worden aangebracht of hoe een sedumdak werkt”.

Remon spreekt met passie en creativiteit over daken. “Bij stormschade, vochtige plekken aan het plafond, een lekkende dakgoot en/of een lekkend dak is een dakrenovatie de oplossing. Het is voor mensen zelf vaak lastig om in te schatten wat er moet gebeuren aan het dak. Wij kunnen een dak inspectie doen om te kijken naar wat de beste oplossing is”. Als er een dakrenovatie nodig is adviseert Nieuwenhuizen vaak om ook te kijken naar dakisolatie. “Een goed geïsoleerd dak zorgt ervoor dat er minder energie nodig is om de woning of bedrijfspand in de winter warm te krijgen en te houden en in de zomer koeler te houden. Niet onbelangrijk bij de huidige energieprijzen.” Doordat een betere isolatie kostenbesparend is, is het volgens Remon zelfs mogelijk om de dakrenovatie terug te verdienen.

Een andere mogelijkheid is een groendak. Daarvoor werkt Nieuwenhuizen Daktechniek samen met Groendakcoach. Remon: “Simpel gezegd is een groendak een dak waar sedum overheen groeit, daar zijn natuurlijk ook weer verschillende varianten in. Sedums zijn vetplanten die vocht opnemen in hun bladeren. Deze sedumplantjes zijn zo sterk dat ze zowel tegen langdurige droogte en warmte als tegen veel regenwater kunnen. Wel is daarbij een goede afvoer van het water erg belangrijk om te voorkomen dat de sedumplantjes verdrinken of dat er mos gaat groeien”.

Hij hecht er aan om nogmaals te benadrukken dat Nieuwenhuizen Daktechniek is gespecialiseerd in het met passie toepassen van alle bekende dakbedekkingsmerken en dat de klant daarbij centraal staat. “Met onze ervaring, inzicht en creativiteit geven wij graag een passend advies”. Trots laat hij daarbij de in het magazijn opgeslagen 12.000 m2 materialen zien. “Nog gekocht in januari, nog voor de prijsstijging. Daardoor kunnen we een scherpe prijs bieden”.

Nieuwenhuizen Daktechniek B.V.
078 - 208 20 40
Het Tasveld 5,
3342 GT Hendrik-Ido-Ambacht
www.nieuwenhuizendaktechniek.nl

Tekst: Trudy Wehrmeijer

Lees hier de digitale editie

Hendrik-Ido-Ambacht

Zwijndrecht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.