Laughing and happy participants of a language course with their teacher in classroom
Laughing and happy participants of a language course with their teacher in classroom Foto: Photographee.eu

Taalklas Hendrik-Ido-Ambacht gaat weer van start!

Algemeen

De Taalklas Hendrik-Ido-Ambacht is weer gestart met de wekelijkse taaloefengroepen en het taalcafé voor iedereen die beter Nederlands wil leren.

In kleine groepen werken de deelnemers onder leiding van twee taalvrijwilligers aan het verbeteren van de Nederlandse taal. Er is een beginnersgroep, een middengroep en een groep voor gevorderden. Op woensdagochtend is het taalcafé. Het taalcafé is voor iedereen die beter Nederlands wil leren spreken. De bijeenkomsten zijn ’s ochtends in de bibliotheek.

Wil je graag beter Nederlands leren spreken, lezen en schrijven? Geef je dan op bij het taalpunt in bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht op woensdagochtend tussen 09:30 en 12:00 uur.

Opgeven kan ook via de e-mail: taalpunthia@debibliotheekaanzet.nl of telefonisch op 06 43 48 32 50. Wij maken dan een afspraak voor een gesprek. Vooraf opgeven is verplicht.

De lessen zijn gratis, maar we verwachten wel dat je wekelijks meedoet als je je opgeeft. Twee keer per jaar krijgen de deelnemers die regelmatig meedoen een certificaat van de Taalklas Hendrik-Ido-Ambacht.

Voor vragen, mail taalpunthia@debibliotheekaanzet.nl of bel 06 43 48 32 50

Wat: Nederlandse les in de bibliotheek
Waar: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht, Hoge Kade 52, Hendrik-Ido-Ambacht
Wanneer: aanmelden op woensdagochtend van 09:30 tot 12:00 uur in de bibliotheek, via de mail of telefonisch