Afbeelding
Foto: MARGOT DE HEIDE

Stap in de wereld van het mbo!

Algemeen

Maak je de stap naar het mbo? Dan ligt er een wereld aan mogelijkheden voor je open: van onderwijsassistent tot robotprogrammeur en van marketingspecialist tot sportinstructeur. Daarbij hangt het er natuurlijk ook een beetje vanaf welke profielkeuze je hebt gemaakt. Maar vooral: waar ligt je talent en je interesse?

Misschien weet je al precies wat je wil doen; hou je heel erg van kinderen of van auto’s of van koken en bakken. Of je vindt het belangrijk om iets bij te dragen aan de maatschappij. Dan wil je bijvoorbeeld werken in de zorg of bij de rechtbank, bijdragen aan een schoner klimaat of een sport app ontwikkelen die bijdraagt aan een gezonde leefstijl.

Maar misschien weet je het nog helemaal niet. Of je vindt zo veel dingen leuk, dat je moeilijk kunt kiezen. Of je hebt een beperking en je weet niet of je daarmee wel alles kan wat je graag zou willen. Of je weet wel wat je wil worden, maar je weet niet welke studie je daarvoor moet volgen.

Wat jouw situatie ook is, bij het Da Vinci College weten we dat er altijd veel meer mogelijkheden zijn dan je nu misschien denkt. En we helpen je graag je kansen te pakken en je talenten te ontdekken. Wil je zelf ervaren of een bepaalde opleiding en onze school echt bij je past? Kom dan naar de open dag op zaterdag 26 november van 10.00-14.00 uur. Je kunt dan de sfeer proeven, informatie verzamelen, kennismaken met de docenten en je vragen stellen aan onze studenten.