Afbeelding

Vleeschmeester bedankt haar trouwe klanten

Lokaal

Op 1 december 2022 was het alweer twee jaar geleden dat Hans en Dominique Helmink de slagerij Vleeschmeester in Hendrik Ido Ambacht overnamen.

Hans: “We zitten nu twee jaar in het winkelcentrum Hoogambacht en we hebben intussen een grote vaste klantenkring opgebouwd. De steun die we hebben mogen ervaren tijdens de coronaperiode, maar ook in de huidige zware tijden, is enorm. Veel klanten hebben op dit moment minder te besteden en dat merken we allemaal in onze portemonnee. Toch zijn de meeste klanten ons altijd trouw gebleven en daar zijn wij ontzettend dankbaar voor! Er waren zelfs trouwe klanten die taart en bloemen kwamen brengen voor ons 2-jarig bestaan. Enorm attent dat ze daaraan gedacht hebben!”

Vleeschmeester Hendrik Ido Ambacht wil haar klanten bedanken voor hun steun in de afgelopen twee jaar. Niet alleen particuliere klanten, maar ook bedrijven weten de winkel prima te vinden; Vleeschmeester wordt steeds vaker ingezet om grote cateringklussen te verzorgen, zoals buffetten en barbecues voor businessevents en feesten en partijen.

Wat Hans en Dominique betreft, blijven ze nog jaren doen wat ze het allerliefste doen: klanten voorzien van het lekkerste vlees, de heerlijkste maaltijden en het beste advies. Het team van Vleeschmeester staat 6 dagen in de week voor u klaar, op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 en op zaterdag van 8.00 tot 17.00.