Home » Nieuws » Alles voor hair & beauty onder één dak. Kapsalon Jan Bakelaar & Schoonheidssalon Aesthetical

Alles voor hair & beauty onder één dak. Kapsalon Jan Bakelaar & Schoonheidssalon Aesthetical

Alles voor hair & beauty onder één dak. Kapsalon Jan Bakelaar & Schoonheidssalon Aesthetical

Als je een moment voor jezelf wilt om lekker te ontspannen, dan ben je bij kapsalon Jan Bakelaar en schoonheidssalon Aesthetical aan het juiste adres. In ons pand in het winkelcentrum Kort Ambacht kun je genieten van een heerlijke massage en schoonheidsbehandeling om aansluitend een perfect kapsel te laten aanmeten.

In de heren-en dameskapsalon kun je terecht voor een trendy kapsel, kleuring of styling met de producten van KMS of Goldwell. Jan en Natascha geven je graag advies over de laatste haarmode, kleuringen en onderhoud van je kapsel.

In de schoonheidssalon,waar zowel dames als heren welkom zijn,kan je terecht voor een ontspannende gezichtsbehandeling of een massage. Coby adviseert je welke behandeling het beste bij jouw huidtype past en met welke producten je je huid het beste kunt onderhouden. In de schoonheidssalon wordt gewerkt met het merk Payot en voor de visagie met Pupa Milano.

Verder zijn wij gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen met o.a.MicroSkinPolish, na deze behandeling ziet je huid er zichtbaar beter uit, op een pijnloze en milde manier. Definitief ontharen met IPL, ideaal voor bikinilijn, oksels en overbeharing in het gezicht. Acné behandelingen, waarbij een vergoeding door de zorgverzekeraar mogelijk is. Eens in de drie maanden komt er een arts in de salon, gespecialiseerd in anti-rimpelbehandelingen met botox en fillers.

Voor informatie of afspraak bel:
078-6451463, Kapsalon Jan Bakelaar
Schoonheidssalon Aesthetical
Kort Ambachtlaan 9, 3333 EH Zwijndrecht
www.janbakelaar.nl
www.aesthetical.nl

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.