Home » Nieuws » Ambachtse Zaalvoetbalvereniging zoekt nieuw team

Ambachtse Zaalvoetbalvereniging zoekt nieuw team

Ambachtse Zaalvoetbalvereniging zoekt nieuw team
Meenhuis

Voor de aankomende zaalvoetbalcompetitie in Hendrik-Ido-Ambacht is AZV’72 op zoek naar een 30ste team. De start van de competitie is begin september dus heb je interesse meld jouw team dan snel aan.

Binnen A.Z.V.’72 wordt er in 3 verschillende klasses (1e, 2e en 3e klas) gespeeld, met in elke klasse 10 teams. Totaal zijn er dus 30 teams actief, maar er is voor komend seizoen nog ruimte voor 1 team.

Naast de reguliere competitie van 27 wedstrijden (ploegen spelen 3x tegen elkaar in wedstrijden van 35 minuten) die voorziet in een promotie/degradatieregeling en waar periodetitels zijn te vergeven, werken de ploegen ook nog een volledig bekerprogramma af en strijden de kampioenen en periodewinnaars van de 3 klassen om de zogenaamde Supercup.

Op de jaarlijkse slotavond worden niet alleen de kampioenen van de diverse klasses in het zonnetje gezet, ook zijn er individuele prijzen te vergeven aan de speler, de doelman en de topscorer van het seizoen in elke klasse.

Alle uitslagen, standen, rangschikkingen, wedstrijdverslagen etc. etc. vindt je terug op www.azv72.nl .

Alle wedstrijden worden gespeeld in sporthal De Ridder, Hogekade 4 te H.I.Ambacht. De dinsdag- en vrijdagavond (van 18.45 tot 23.00 uur) zijn de vaste speelavonden van A.Z.V.’72 waarbij per avond 7 wedstrijden worden gespeeld. De ruim 360 wedstrijden die per seizoen worden gespeeld worden geleid door scheidsrechters en grensrechters die door A.Z.V.’72 worden aangesteld.

Bij AZV’72 kun je je alleen als team aanmelden en niet als individuele speler. Een team bestaat uit minimaal 5 spelers, maar per wedstrijd kunnen 8 spelers onbeperkt wisselen. De minimum leeftijd waaraan een speler moet voldoen om te mogen deelnemen is 16 jaar (of dat men lopende het seizoen de leeftijd van 16 jaar bereikt).

Wil je jouw team aanmelden of heb je vragen over AZV’72 mail dan naar erikjanbosselaar@azv72.nl

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.