Home » Nieuws » AMHC’65 gaat in 2018 herenigen!

AMHC’65 gaat in 2018 herenigen!

AMHC’65 gaat in 2018 herenigen!

Officieel hield AMHC’65 in 1998 op te bestaan. In dat jaar werd de fusie met hockeyclub Oude Maas uit Zwijndrecht een feit. Weg blauwe tenue, weg oergezellig clubhuis, weg velden. Maar in de harten van velen leeft AMHC’65 nog steeds voort. Op 16 juni 2018 gaan zes oud-AMHC’ers een reunie organiseren, die zijn weerga niet kent!

Herinnert u het zich nog?
Oud AMHC’ers, die elkaar toevallig of georganiseerd – een aantal AMHC’ers van het eerste uur zoeken elkaar nog elk jaar op – hebben onmiddellijk een klik. De herinneringen komen weer boven en het is of de jaren hebben stil gestaan. De eerste wedstrijden op het knollenveld achter het huidige gemeentehuis, omkleden in de kleedkamers van korfbalvereniging ASA, toen nog de enige vereniging met gescheiden kleedkamers voor dames en heren!, de gezelligheid op ons ‘zolderclubhuis’ in de boerderij van de familie Nugteren, de bouw van een eigen clubhuis – opgemetseld uit een lading puinbakstenen, die we stuk voor stuk hebben schoongemaakt -, de geweldige feesten met onze eigen jazzband, de kampioenschappen, de vriendschappen en de romances!

AMHC’ers hebben blauw bloed
“De jaren, dat we samengespeeld hebben en lol hebben gehad, hebben ervoor gezorgd dat we blauw bloed hebben.Dat pakt niemand ons meer af. Wie aan zijn of haar jaren bij AMHC’65 terug denkt wordt vanzelf vrolijk en begint te glimlachen en glunderen bij de herinnering aan al die mooie momenten”, vertelt Rob Mientjes, oud-AMHC’er. “Toen we enige tijd geleden met 6 oud-AMHC’ers bijeen waren vroegen we ons dan ook af of het niet fantastisch zijn om die hele club weer eens bij elkaar te brengen zo is het idee en de AMHC’65-reunie TaskForce geboren!

De AMHC’65-Reunie
De AMHC’65-reunie Taskforce bestaat uit Petra Alderliesten-Abbema, Ronald Hugers, Kees Korsten, Rob Mientjes, Evert Ouwerkerk en Corine Quadt-Simonis. ‘Een datum, tijdstip en locatie hebben we al”, aldus Rob. “Op 16 juni 2018 in de Hofstede de Paradijshoeve te Ridderkerk van 17.00 tot 02.00 uur gaat het gebeuren en ongetwijfeld wordt het een echte onvervalste AMHC-happening met barbeque, bier, wijn, muziek en met veel plezier en lachen. Het moet echt één groot feest van herkenning en herinnering worden. Als Taskforce hebben wij er alle vertrouwen in, dat dit initiatief aanslaat. Blauw bloed is immers onverwoestbaar sterk!”.

Hoort, zegt het voort!
De ledenlijsten van AMHC’65 zijn in de loop van de tijd helaas verloren gegaan. Daarom doet de Taskforce een dringende oproep aan alle oud-AMHC’ers, die dit bericht lezen. “Toeter het maar rond naar alle AMHC-broeders en zusters, die je kunt bereiken. Breng ze op de hoogte en vraag of zij dat ook willen doen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd en hoe lager de entreeprijs.

Aanmelden voor de AMHC’65-reunie
Je kunt je voor de reunie aanmelden door je naam, adres, telefoonnummer, elftal en speelperiode te mailen naar amhc65reunie@gmail.com. Je krijgt dan toegang tot een besloten website. Op die website wordt je op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rond de reunie. “Noem in je mail minstens 2 leden van je oude team. Dat helpt ons om de teams zo compleet mogelijk en de reunie tot een groot succes te maken”, aldus een enthousiaste Rob Mientjes tot slot.

Tekst: Jan O’teur, foto: archief AMHC’65

© 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Grafisch Bedrijf

Terug naar boven.