Home » Nieuws » Artiest Lino brengt de zomer naar Nederland met zijn nieuwe single

Artiest Lino brengt de zomer naar Nederland met zijn nieuwe single

Artiest Lino brengt de zomer naar Nederland met zijn nieuwe single

De Nederlandse artiest met Spaans/Arubaanse roots Roberto Navas (Lino) heeft vorige week een nummer uitgebracht in samenwerking met een artiest uit Zeeland, genaamd Donson. Het nummer heet “WDW”, de afkorting voor Wat Doen We?

Donson is een artiest uit Zeeland. Lino leerde hem kennen via internet: “Donson, ja daar kan ik mee praten, we delen dezelfde ideeën als het gaat om doelen behalen, al kan ik soms best wel laks zijn, dit is een algemeen bekend dingetje.”, geeft Lino aan met een brede lach op zijn gezicht.

De zomer is volgens Lino de periode waarin alle opties openstaan: “Waar wil je heengaan? Een bootfeestje, een huisfeestje, een barbecue? Dat kan allemaal in de zomer. Ik ga in ieder geval veel festivals bezoeken, zelf ook optreden, en met m’n familie en vrienden leuke tijd doorbrengen. En uiteraard veel muziek maken.”

Over Lino

Lino is een 23 jarige artiest uit Hendrik-Ido-Ambacht, zijn favoriete artiesten op dit moment zijn Sech, FMG & Sleazy stereo.

Zijn muziek bestaat vooral uit Spaanse invloeden en verhalen uit zijn leven, voor hem is muziek een uitlaatklep

“Hoe mijn passie voor muziek is ontstaan? Heel simpel, vanaf dat ik klein was zong mijn zus altijd liedjes voor me die ik uiteindelijk zelf ook ging meezingen. Zo kwam ik op een gegeven moment op een punt dat ik bijvoorbeeld in het koor ging of de main zanger was voor mijn eindmusical. Ik heb heel veel te danken aan mijn opvoeding en de mensen om me heen. Het ging van rappen voor de deur van New York Pizza waar ik werkte met een van mijn beste vrienden Duncan, naar geweldige sessies met mensen die mij inspireerde, zoals Ticss en Flinke Jongen, vanaf toen wist ik het: Mijn passie ligt bij muziek.”

Op dit moment zit Lino niet bij een label, wel heeft hij met meer dan 400,000 streams op Spotify een distributiedeal weten te scoren bij ICdistributie, onder leiding van de oud-eigenaar van het label Van Klasse.
Voor nu, blijft Lino eraan werken de leukste muziek naar jullie te brengen, hij hoopt ook jullie snel te zien bij 1 van zijn optredens!

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Let op: Op deze dagen rondom de feestdagen zijn wij niet bereikbaar: Hemelvaartsdag (26 mei), vrijdag 27 mei en Tweede Pinksterdag (6 juni). De Brug wordt in week 23 op donderdag 9 juni verspreid.
Terug naar boven.