Home » Nieuws » Asieldier van de week: Ben

Asieldier van de week: Ben

Asieldier van de week: Ben

Uit de Meet Your Match test is Ben Hur als een oranje Assistent gekomen. Ben is een ontzettend leuke kat rond de 15 jaar. Zijn precieze leeftijd weten we niet omdat hij gevonden is.

Ondanks zijn leeftijd is hij dus echt nog een energiek beestje. Supernieuwsgierig en zit overal met zijn neus bovenop. Wanneer hij het naar zijn zin heeft is dit al op grote afstand te horen door zijn zeer luide gespin! Op dit moment verblijft hij in een van onze losloop ruimtes waar ook een aantal kittens rondlopen. En leuk dat hij ze vindt! Hij is ontzettend lief voor ze en vind ze erg interessant. Als je Ben ziet ben je direct verkocht! Hij heeft een heel aandoenlijk, onschuldig kopje en oogjes die je hart doen smelten! Helaas, zoals het gezegde zegt, ouderdom komt met gebreken. Hij heeft helaas een te snelwerkende schildklier waardoor hij medicatie nodig heeft. Voor meer info hierover kunt u ons altijd bellen. In ieder geval gunnen we deze leuke kerel nog een aantal heerlijke jaren bij een nieuwe eigenaar!

Voor meer informatie over deze dieren en onze andere asieldieren ga naar www.louterbloemen.nl of neem contact op via 078-6137902. Heeft u hart voor dieren en wilt u een steentje bijdragen? Dierenambulance Louterbloemen is nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Ons team heeft nog plaats voor chauffeurs, bijrijders en centralisten. Interesse? Bel de dierenambulance op nummer 06-17003200.

© 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Grafisch Bedrijf

Terug naar boven.