Home » Nieuws » Asieldier van de week: Wim

Asieldier van de week: Wim

Asieldier van de week: Wim
Meenhuis

Dit is Wim! Een ontzettend lieve kater van ongeveer 8 jaar. Wim is een aantal maanden geleden gevonden met ontstekingen en verwondingen in zijn nek. Het heeft een aantal maanden geduurd, maar inmiddels gaat het een stuk beter met hem! De wonden in zijn nek zijn bijna helemaal genezen. Hij heeft ondertussen goedkeuring gekregen van de dierenarts en mag dus herplaatst worden.

Omdat hij gevonden is, weten we niet waar hij vandaan komt en wat hij wel en niet gewend is. Hij is wat afwachtend in het begin maar doet geen vlieg kwaad. Omdat we lang iedere dag zijn wonden hebben moeten schoonmaken, vertrouwd hij het niet altijd als je met hem komt kroelen. Dit zal met positieve ervaringen snel beter gaan. Ondanks dat we hem iedere dag hebben moeten behandelen, en hij dit niet altijd leuk vond, heeft hij nooit uitgehaald of gebeten. Hij liet het allemaal maar gebeuren. Het is een echte lieverd. Wel lijkt hij weinig gewend en heeft dus echt tijd nodig aan nieuwe mensen en omgeving te wennen.

We zoeken voor hem een rustig thuis zonder kleine kinderen. Dit is voor hem te druk. Ook zal hij het lekker vinden uiteindelijk naar buiten te gaan. Dit natuurlijk pas als hij goed gewend en op zijn gemak is. Heeft u interesse in Wim raden we u aan telefonisch contact met ons op te nemen. Dan kunnen we een afspraak plannen voor een kennismaking.

Ga naar www.louterbloemen.nl voor meer informatie over Wim of onze andere asieldieren die op zoek zijn naar een nieuwe baas of neem contact op met het dierenzorgcentrum via 078-6137902. Helpt u meebouwen aan de nieuwbouw? Ga naar www.louterbloemen.nl/bouw-mee/ voor meer informatie.

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.