Home » Nieuws » ASWH en IFC lanceren nieuwe presentatiegidsen

ASWH en IFC lanceren nieuwe presentatiegidsen

ASWH en IFC lanceren nieuwe presentatiegidsen
Meenhuis

Twee gidsen en meer dan 100 pagina’s Ambachts voetbal. De afgelopen weken presenteerden de voetbalverenigingen ASWH en IFC hun presentatiegidsen voor het seizoen 2020 – 2021. Een uitdaging vanwege de maatregelen voor het amateurvoetbal.

Presentatie- en sponsorgids ASWH
Het was door alle onzekerheden in deze tijd nog even de vraag of er een presentatiegids zou verschijnen, maar al snel waren de betrokkenen van ASWH het eens: de gids moest er dit seizoen ook komen! Een dag nadat de presentatiegids werd aangeleverd bij de drukker, legde de overheid echter nieuwe maatregelen op en stond het voetbalseizoen ineens stil. Daardoor viel ook de officiële uitreiking in het water, maar dat wordt op een later moment ongetwijfeld ingehaald. Omdat het zonde zou zijn om te wachten tot de competities hervat worden, werd de gids wel al aan de leden uitgereikt. Het is weer een prachtig boekwerk geworden, boordevol verhalen over de vereniging. Van het eerste elftal tot en met de jeugdopleiding, van een ‘oude crack’ tot en met een echte ASWH-familie en van een aantal sponsoren tot en met een betrokken seniorenteam. Ongetwijfeld gaat dit de leden veel leesplezier opleveren.

Presentatiegids IFC
Ook het jaarlijkse visitekaartje van voetbalvereniging IFC rolde vorige week van de persen. Cees Bijl, voorzitter van IFC schrijft in zijn voorwoord over de gevolgen van de maatregelen voor het voetbal: “sportclubs worden zeer sterk geraakt. Geen kantine-inkomsten, aanpassingen om een deel van de trainingen te kunnen laten plaatsvinden binnen de regels, geen wedstrijden of weer wel, maar dan sfeerloos zonder publiek. Het is maar een opsomming, echter u begrijpt dat veel clubs op omvallen staan en de somberheid is troef bij bestuurders van de breedtesport. Maar u weet: IFC doet dingen vaak anders.”

Persoonlijk is Bijl namelijk optimistisch over de toekomst: “Er komt op de middellange termijn zeker weer een tijd dat dit virus onder controle is en dan krijgt onze club de wind in de rug. Juist omdat Ido’s Football Club sinds jaar en dag naast presteren, de gezelligheid en onderlinge sfeer hoog in het vaandel heeft staan. In het post-coronatijdperk gaan we met z’n allen weer op zoek naar samenzijn gezelligheid en sfeer. Kortom: we verlangen naar de clubsfeer en die zal daardoor juist een boost krijgen na wat mindere jaren, waarin individualisme juist de overhand begon te krijgen. Ook de lokale overheid zal na deze periode van sociaal isolement beter inzien wat clubs voor de samenleving betekenen. Zo ook zullen naar mijn mening de lokale bedrijven nog meer overtuigd raken van het belang van sportclubs qua sociale context (opvang van jeugd, ontmoetingsplek voor mensen, fysiek welzijn en daarmee psychisch welzijn). Ik voorspel juist een bloeiperiode na al deze ellende”.

Bedankt aan alle betrokkenen
De Presentatie- en Sponsorgids van ASWH is tot stand gekomen dankzij de inspanningen van een enthousiaste commissie, bestaande uit Dennis de Jongste, Maurice van Schijndel, André Valk, Michel Nys en Wim Helmink. Richard van Hoek tekende voor de fotografie. De lay-out werd verzorgd door Studio Carpe Diem. De Presentatiegids IFC kwam tot stand met medewerking van Jeroen van der Sman, Ruud van der Wel, Jacques Grossouw, Michel Nys, Els Bijl, André Valk, Cees van Heeren, Lennart Bosschaart, Arco Bomgaars en Cees Bijl. Beide presentatiegidsen werden gedrukt door de Xebius Media Groep. Aan alle sponsoren, adverteerders, redacteurs en partners: bedankt.

Presentatiegidsen online lezen
De presentatiegidsen van IFC en ASWH worden verspreid onder de leden van de Ambachtse voetbalclubs.

Lees hier de Presentatie- en sponsorgids ASWH 2020 – 2021

Lees hier de Presentatiegids IFC 2020 – 2021

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.