Home » Nieuws » Autobedrijf Jan de Krijger sluit zich aan bij Autovakmeester

Autobedrijf Jan de Krijger sluit zich aan bij Autovakmeester

Autobedrijf Jan de Krijger sluit zich aan bij Autovakmeester
Keukenstudio Dordrecht

Per 1 oktober sluit Autobedrijf Jan de Krijger in Zwijndrecht zich aan bij de garageformule Autovakmeester. En wordt daarmee trotse partner van de garageformule van Alliance Automotive Group Benelux. Hiermee blijft eigenaar Jan de Krijger eigen baas en bieden ze dezelfde uitstekende service aan de klanten, maar dan wel met extra ondersteuning en voordelen van Autovakmeester.

Jan vertelt enthousiast waarom ze voor de landelijke garageformule hebben gekozen: “Door ons aan te sluiten bij Autovakmeester, zijn wij klaar voor de toekomst. Het sluit naadloos aan op onze visie: het bieden van betrouwbare service en kwaliteit, transparant en met persoonlijk contact hoog in het vaandel. Doordat wij gebruik kunnen maken van inkoopvoordeel, technische ondersteuning, trainingen, landelijke campagnes en marketingondersteuning kunnen wij blijven doen wat wij nu ook al doen: kwaliteit bieden voor een goed tarief! Daarom zien wij de toegevoegde waarde van deze garageformule, ze worden niet voor niets met een 8,4 beoordeeld door hun leden bij het onderzoek van BOVAG. Daarnaast biedt het extra klantenvoordeel, namelijk 24 maanden garantie op onderhoud en reparaties. Het belangrijkste voor ons is: de klant is hiermee geholpen.”

De klanten van deze allround garage kunnen met alle automerken terecht in de moderne werkplaats met voldoende meetapparatuur voor onder andere onderhoudsbeurten, APK keuringen en schadeherstel. Zij kunnen rekenen op 24 maanden garantie op onderdelen en arbeid, onderhoud en reparatie van alle merken, uitsluitend gebruik van A-merkonderdelen, onderhoud met behoud van fabrieksgarantie, goed opgeleide en servicegerichte technici en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.