Home » Nieuws » Avondvierdaagse Zwijndrecht 7-10 juni

Avondvierdaagse Zwijndrecht 7-10 juni

Avondvierdaagse Zwijndrecht 7-10 juni

De jaarlijkse Avondvierdaagse is een begrip in Nederland. Het was dan ook erg spijtig dat dit prachtige evenement in 2019 geen doorgang kon vinden. In samenwerking met de Stichting Avondvierdaagse heeft de Tafelronde Zwijndrecht zich ingezet om voor de duizenden enthousiaste kinderen dit jaar weer een Avondvierdaagse te organiseren. En met succes! Althans, dit dacht iedereen, op dat moment kwam Corona om de hoek kijken en zitten we inmiddels in het voorjaar van 2022. Desalniettemin is er keihard doorgewerkt en gaat het nu gebeuren!

Avondvierdaagse voor iedereen

De Avondvierdaagse is iets om naar uit te kijken. Duizenden kinderen hebben plezier, krijgen de nodige beweging en nieuwe vriendschappen ontstaan. Als Tafelronde zijn wij trots bij te kunnen dragen aan het organiseren van dit prachtige evenement. Daarnaast gaan we ons inzetten om de Avondvierdaagse nog leuker te maken maar ook voor iedereen bereikbaar.

Voorbereiding

De voorbereidingen zijn in volle gang! Samenwerkingen met de lokale ondernemers wordt gezocht, routes worden bepaald en discussies gevoerd over hoe dit evenement voor zoveel mogelijk kinderen bereikbaar is. Zoals gebruikelijk is de 2022 Avondvierdaagse bedoelt voor kinderen en kunnen scholen, sportclubs en andere verenigingen zich inschrijven.

Vrijwilligers!

Wij doen dit met en voor elkaar! Lijkt het je leuk om als vrijwilliger mee te helpen bij het organiseren van de Avondvierdaagse? Meld je aan!

Alle extra handen zijn hard nodig om van dit evenement een groot succes te maken.

Wat krijg je er voor terug?

– Een onvergetelijke ervaring

– Een gratis cursus (wanneer je verkeersregelaar word)

– Een historisch aandenken (verassing!)

– Veel Avondvierdaagse vrienden voor het leven!

Anders dan gewend, nieuwe energie vanuit de organisatie

De Tafelronde Zwijndrecht geeft een modern en eigen sausje aan de Avondvierdaagse 2022. Hierbij kun je denken aan de volgende zaken: Het betrekken van lokale ondernemers voor (financiële) ondersteuning en hulp, het gratis maken en digitaliseren van het evenement. Hierbij is een nieuwe website in het leven geroepen: www.avondvierdaagsezwijndrecht.nl en wordt nóg meer gebruik gemaakt van de inzet van sociale media. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van o.a. 17 ondernemers uit de Tafelronde Zwijndrecht en het Ondernemersfonds Zwijndrecht.

Over de Tafelronde Zwijndrecht

De Tafelronde Zwijndrecht is een serviceclub van heren tussen de 25-40 jaar die graag een bijdrage levert aan de lokale gemeente. Jaarlijks organiseert de Tafelronde (al meer dan 30 jaar) kosteloos een leuke boottocht voor ouderen en alleenstaanden en wordt middels een fundraising geld gedoneerd aan lokale goede doelen. Bij de Zwijndrechtse Tafelronde bloeien vriendschappen op, wordt hart voor de maatschappij omgezet in concrete actie en is voortdurende zelfontplooiing van de leden het nobel streven. Een Tafelaar is altijd in beweging, voor de wereld, zijn mede-Tafelaars en zichzelf.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Let op: Op deze dagen rondom de feestdagen zijn wij niet bereikbaar: Hemelvaartsdag (26 mei), vrijdag 27 mei en Tweede Pinksterdag (6 juni). De Brug wordt in week 23 op donderdag 9 juni verspreid.
Terug naar boven.