Home » Nieuws » Baronie en IFC doelpuntloos in evenwicht

Baronie en IFC doelpuntloos in evenwicht

Baronie en IFC doelpuntloos in evenwicht
Meenhuis

De strijd tussen de gedeelde nummers drie van het vorige afgebroken seizoen in de hoofdklasse B Baronie en IFC eindigde doelpuntloos. Het was echter geen saaie maar een attractieve wedstrijd tussen twee goed voetballende ploegen.

In de eerste helft was IFC de bovenliggende ploeg en had back Elson Rosario Almeida de beste kans toen hij na een interceptie over de as van het veld doorstoomde richting vijandelijk doel doch de vuisten van de doelman trof.
In de tweede helft was Baronie, dat feller op de bal speelde, bovenliggend. Zo moest keeper Jesper Harmans met een fantastische save een kopbal van Meyres onschadelijk maken. Dezelfde attente keeper en het voortreffelijke centrale verdedigingsduo David Almeida en Dylan Vyent gaven verder geen krimp tegenover de steeds meer sterk aandringende thuisploeg. De beste kans was nog ruim tien voor tijd voor IFC toen invaller Gilliomar Leona door David Almeida de diepte werd ingestuurd doch hij kreeg de bal niet langs de Brabantse doelman.

Zo eindigde het duel doelpuntloos en blijven beide opponenten ongeslagen in de prille competitie en in elkaars nabijheid staan op 2 punten achterstand op de twee ploegen die hun beide wedstrijden wisten te winnen.

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.