Home » Nieuws » Bingo en workshop Energie Besparen

Bingo en workshop Energie Besparen

Bingo en workshop Energie Besparen
Keukenstudio Dordrecht

Vrijdagmiddag 15 oktober spelen we weer bingo in Het Badhuis. Iedereen is welkom vanaf 13.00 uur om bingokaarten te kopen voor € 0,75 per kaart, € 4,50 voor een boekje (zes rondes). De ballen rollen zes rondes. Aanvang is om 13.30 uur.

Er zijn weer prachtige prijzen te winnen. Kom ook naar deze super gezellige bingo en speel mee. Er zijn weer prachtige prijzen ingekocht en aan het eind loten alle kaarten mee voor een boodschappenbon van de Jumbo. Toegang is gratis, drankjes zijn te koop! Het Badhuis staat aan Prins Hendrikstraat 2. De volgende bingo is op vrijdag 5 november, dan zijn er ook weer lootjes te koop voor extra prijzen!

WORKSHOP ‘ENERGIE BESPAREN’
De energieprijzen stijgen, het klimaat verandert, de overheid komt met klimaatplannen en wetgeving. We moeten van het gas af en over op schone energie. Hoe gaan we dat met elkaar doen en hoe houden we dat betaalbaar? Met welke maatregelen wordt uw woning zuiniger, bespaart u geld en werken we samen aan een groene, duurzame toekomst?
Daarover organiseert André Lodder van Diverz, samen met Drechtse Stromen een WORKSHOP ENERGIE BESPAREN op donderdag 21 oktober om 14.00 uur in Het Badhuis, Prins Hendrikstraat 2, Zwijndrecht.

De volgende onderwerpen komen aan de orde:
– Hoe (nog meer) energie en geld besparen?
– Verstandig ventileren en hoe blijft het huis in de zomer koel?
– Het veranderende klimaat: wat is er aan de hand?
– Nederland aardgasvrij: wat betekent dat voor het wonen?

Aan het einde van de bijeenkomst weet u wat u kunt doen, wat u maandelijks kunt besparen en gaat u naar huis met een energiebesparingstool. We houden ons aan de dan geldende coronamaatregelen. Het Badhuis is open vanaf 13.45 uur, entree is gratis, eventueel consumpties zijn te koop. U bent van harte welkom!

Meer weten?
Kijk op www.badhuis-zwijndrecht.nl of op facebook badhuiszwijndrecht. Het Badhuis staat aan Prins Hendrikstraat 2 te Zwijndrecht.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.