Home » Nieuws » Bloemenseizoen G&G Tuinplanten gestart

Bloemenseizoen G&G Tuinplanten gestart

Bloemenseizoen G&G Tuinplanten gestart

Vanaf 11 april is G&G Tuinplanten weer geopend. Wie een bezoek brengt aan de tuinplantenkwekerij van de familie Scheurwater aan de Pruimendijk 55 in Rijsoord, heeft volop mogelijkheden om iedere tuin of balkon om te toveren tot een kleurrijk bloemenparadijs.

Schitterend gevulde plantenbakken en omvangrijke hanging baskets vormen sinds jaar en dag het handelsmerk van G&G Tuinplanten. “Alle bakken en manden in het assortiment worden door onszelf met de hand gevuld”, vertelt eigenaar Marc Scheurwater. “Hierdoor is al ruim dertig jaar lang geen enkele hetzelfde en stellen we kleurencombinaties samen. Het hele traject van telen, vullen en afleveren vindt plaats in eigen kas. Daardoor kunnen we iedere klant voorzien van advies op maat, zodat alle manden en bakken maandenlang mooi blijven.”

Openingstijden G&G Tuinplanten
G&G Tuinplanten is van dinsdag tot en met donderdag geopend van 13.30 tot 17.30 uur, vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur. Je vindt G&G Tuinplanten aan de Pruimendijk 55 in Ridderkerk-Rijsoord. Kijk voor meer informatie en een sfeerimpressie van het assortiment op www.gg-tuinplanten.nl.

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.