Home » Nieuws » Bolidt Inner Circle Run in de startblokken

Bolidt Inner Circle Run in de startblokken

Bolidt Inner Circle Run in de startblokken

Donderdag 20 juni zijn wij er weer met een editie van de Bolidt Inner Circle Run. We gaan er van weer uit van een overweldigende opkomst. En natuurlijk de opbrengst gaat weer naar onze goede doelen Hospice De Cirkel en het Jeugdspeelpark Hendrik Ido Ambacht.

U kunt nu al weer online inschrijven dus aarzel niet en kom weer in actie in je hardloop schoenen. Hoe leuk is het om te gaan trainen voor bijvoorbeeld de 5 km. Omdat het veel leuker is om in teamverband klaar te stomen voor deze prestatie gaan we u helpen.

In 10 weken naar de Bolidt Inner Circle Run

Vanaf zaterdag 6 april is het mogelijk om te starten met trainen bij de Inner Circle Runners in Hendrik-Ido-Ambacht. In deze 10 weken leren we je, als startende hardloper, om de eindloop van 5 km tijdens de Bolidt Inner Circle Run op donderdagavond 20 juni te volbrengen. Door het volgen van een vooraf vastgesteld schema zul je in staat zijn om aan het eind van deze 10 weken de afstand van 5 kilometer te volbrengen! Soms lukt dit niet omdat het net even te snel gaat en dan zullen wij je ook eerlijk aangeven om nog even te wachten met die 5 km. Dit om blessures te voorkomen. De starters groep van de Inner Circle Runners vertrekken vanaf 6 april iedere zaterdagochtend om 09:30 uur vanaf de Winkelhaak 3 in Zwijndrecht (honkbal vereniging) en op donderdagavond om 19:30 uur vanuit de Sophiahal, Sophiapromenade in de Volgerlanden. Aan deze cursus van 10 weken zijn kosten verbonden. Het gaat om een bedrag van 38,00 euro. Hiervoor mag je 10 weken mee trainen en is je inschrijving voor de Bolidt Inner Circle Run ook voldaan (dat is normaliter bij voorinschrijving 8,00 euro).

Geïnteresseerd?
Meld je aan via info@innercirclerun.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Wij ontvangen u met veel plezier.

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.