Home » Nieuws » Bouwstad Zwijndrecht door Stichting Hattrick

Bouwstad Zwijndrecht door Stichting Hattrick

Bouwstad Zwijndrecht door Stichting Hattrick

Ook dit jaar werd Bouwstad georganiseerd door Stichting Hattrick. Dit jaar werden ze met open armen ontvangen door voetbalvereniging Groote Lindt, een fijne en overzichtelijke locatie.

De kinderen hadden vijf dagen de tijd om een creatie naar keuze te maken van hout, denk aan een hut of een kraam. Het thema waar de kinderen rekening mee konden houden was: Movies. Deze week konden de kinderen drie prijzen winnen:
1. Beste constructie
2. Netste werkplek tijdens Bouwstad
3. Best verwerkte thema.
Op de vrijdag werden de prijzen uitgereikt door loco-burgemeester Tycho Jansen. Met dank aan: Cinema The Movies Dordrecht, van Leeuwen & de Hoge Devel Zwijndrecht voor de leuke prijzen die we hebben mogen uitreiken aan de kinderen!

Bouwstad kan niet voortbestaan zonder onze sponsors. Houtgroep van Drimmelen, Gepal, Gamma Zwijndrecht, Aart den Hollander, Old Made New, Bodyland, Houthandel Gorinchem, Logus Zwijndrecht, Buurt Service Team en gemeente Zwijndrecht hebben met elkaar ervoor gezorgd dat Bouwstad ook dit jaar weer een succes was! Ook speciale dank naar Elvedina die ons ondersteunt heeft tijdens het knutselprogramma in de middag.

Op dinsdag 24 juli heeft de Zomersportdag plaatsgevonden bij zvv Pelikaan. Het was een leuke ochtend met diverse sport- & spelactiviteiten. Volgend jaar, 1e week van de zomervakantie zijn we er weer!

Benieuwd naar de foto’s? Bekijk facebook.com/bouwstad

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.