Home » Nieuws » Burgemeester Schrijer opent Nieuwe Lindt te Zwijndrecht

Burgemeester Schrijer opent Nieuwe Lindt te Zwijndrecht

Burgemeester Schrijer opent Nieuwe Lindt te Zwijndrecht

De burgemeester van Zwijndrecht, de heer Dominic Schrijer opende op donderdag 12 juli officieel het bedrijfspand ‘Nieuwe Lindt’ aan de Lindtsedijk in Zwijndrecht. Het voormalige hoofdkantoor van Van Leeuwen is grondig gerenoveerd en geschikt gemaakt voor gebruik als modern kantoor.

De renovatie is gerealiseerd door VLOG B.V., het onroerend goed bedrijf van de Van Leeuwen Buizen Groep. De burgemeester onthulde in de hal van het kantoorpand een paneel waarop de historie van het gebouw staat beschreven. Hierna volgde een rondleiding door het gerenoveerde gebouw.

Peter Rietberg, directeur van VLOG: “Vanuit dit kantoor is in tientallen jaren een belangrijk deel van de groei en expansie van de Van Leeuwen Buizen Groep aangestuurd. Het is een mooie gedachte dat Nieuwe Lindt nu weer een plek biedt van waaruit andere bedrijven kunnen ondernemen en groeien.”

Burgemeester Schrijer: “Het kantoor levert een belangrijke bijdrage aan het vitaal houden van de bedrijfsterreinen in Zwijndrecht. Maar het is vooral ook een zeer geslaagde renovatie die recht doet aan de architectonische waarde van het gebouw.”

Het hoofdkantoor van Van Leeuwen verhuisde in 2011 naar een nieuw pand bij het eigen buizenterrein aan de Lindtsedijk. De renovatie van het voormalige hoofdkantoor, naar ontwerpplan van Lugten Malschaert Architecten, werd in 2018 voltooid, waarmee dit markante gebouw voor de geschiedenis van Van Leeuwen en de bedrijfsontwikkeling van Zwijndrecht behouden is gebleven. Het pand biedt zo’n 2400 m² kantoorruimte, op een uitstekend bereikbare locatie midden in het industriegebied van Zwijndrecht.

Foto: Burgemeester van Zwijndrecht Dominic Schrijer (l) en directeur VLOG Peter Rietberg (r) voor het onthulde paneel.

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.