Home » Nieuws » Burgemeester van Loo opent de eerste buitenspeelmiddag voor ouderen in Zwijndrecht

Burgemeester van Loo opent de eerste buitenspeelmiddag voor ouderen in Zwijndrecht

Burgemeester van Loo opent de eerste buitenspeelmiddag voor ouderen in Zwijndrecht

De nieuwe burgemeester van Zwijndrecht, de heer Hein van Loo, opent op 13 juni de eerste buitenspeelmiddag voor ouderen in de Wijk Walburg.

Op 5 juni is de heer Hein van Loo geïnstalleerd als burgemeester van de gemeente Zwijndrecht. De kersverse burgemeester wil heel graag de gemeente leren kennen, waar voor hij zich met volle teugen gaat inzetten. Deze buitenspeelmiddag is een primeur voor Nederland. Hier wil de nieuwe burgemeester bij te zijn. Tevens kan hij kennis maken met de inwoners van onze wijk en daar buiten en met eigen ogen zien dat Zwijndrecht bruist en een geweldige gemeente is om als burgemeester te mogen werken.

Bij de ouderen buitenspeelmiddag, is iedereen welkom. Vind u het leuk om mee te doen, of komt u alleen om de nieuwe burgemeester te ontmoeten, dan bent u ongeacht uw leeftijd, van harte welkom. Als locatie is gekozen voor het grote grasveld bij het Londenseplein, in de wijk Walburg.

Om 14.00 uur wordt het startschot gegeven door de burgemeester en kan men meedoen aan de vele activiteiten, van Yoga tot blikgooien. Wilt u weten aan welke activiteiten u mee kunt doen, kijk dan op de website van Wijkplatform Walburg. Op 12 juni hebben wij op de zelfde locatie en tijd, de buitenspeelmiddag voor de kinderen, ook dan bent u van harte welkom.

Team buitenspeeldagen Wijkplatform Walburg

Foto: M.A. Breur

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.