Home » Nieuws » Cabaretier Rayen Pandayin Cascade

Cabaretier Rayen Pandayin Cascade

Cabaretier Rayen Pandayin Cascade

Eindelijk komt het ervan! Cabaretier Rayen Panday speelt zijn voorstelling ‘Trigger’ op zaterdag 18 september in Cascade. Dit is een verplaatste voorstelling uit het vorige theaterseizoen.

Waarom hebben we het nodig om constant door van alles en nog wat te worden getriggerd? Waarom is al het nieuws tegenwoordig ‘Breaking News’? En waarom moet je het er tegenwoordig bij zetten als je een foto hebt genomen zónder filters? Rayen Panday vraagt zich in zijn vijfde solovoorstelling af: wat is er nog écht speciaal? De overvloed aan triggers heeft juist een averechts effect. Alles maar de hele tijd bijzonder vinden, inclusief jezelf. Ondertussen vertelt hij op zijn eigen, inmiddels zeer succesvolle manier, de grappigste verhalen over zichzelf en zijn leven. Ook zingt hij heerlijke nummers, waarbij hij zichzelf op piano begeleidt.

Over Rayen Panday
Cabaretier Rayen Panday doet tijdens zijn rechtenstudie mee aan een open podium stand-up comedy, iets wat hij stiekem al heel lang wilde. Hij wordt gevraagd om mee te doen met het Groninger Studenten Cabaret Festival, waar hij de Persoonlijkheidsprijs wint. Sindsdien is Rayen actief als stand-up comedian en cabaretier. Sinds 2016 is hij lid van Comedytrain. Naast zijn theatervoorstellingen is hij bekend door de vele optredens in tv-programma’s en op festivals.

Zaterdag 18 september, 20.15 uur. Kaartjes (à 18,50 euro) zijn te reserveren via www.stichting-cascade.nl. Ook vind je op de website meer informatie het Coronatoegangsbewijs.

Foto: Daniel J. Ashes

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.