Home » Nieuws » Cabaretier Rob Scheepers met ‘Kom maar op’ in Cascade

Cabaretier Rob Scheepers met ‘Kom maar op’ in Cascade

Cabaretier Rob Scheepers met ‘Kom maar op’ in Cascade

Rob Scheepers beleefde een stormachtige introductie in de Nederlandse theaters. Vrijdag 14 december vertelt hij op herkenbare en hilarische wijze over het dagelijks leven en de verrassende wending die het zomaar kan nemen.

Rob Scheepers weet zelf alles van. Hij verruilde zijn kantoorbaan als marketeer voor het podium en won de Padoem Patsss Oneliner Extravaganza in Toomler. Hij mocht aanschuiven bij DWDD en Jinek, kreeg een wekelijkse radiocolumn en werd een van de steunpilaren van het tv-programma Padoem Patsss. En dat terwijl zijn nieuwjaarsconferences in het zuiden van het land avond na avond uitverkocht raakten én Rob met zijn debuutshow ‘Schroot’ met veel succes ook boven de grote rivieren debuteerde.

Na deze achtbaan realiseert Rob zich dat het tweede deel van zijn leven begonnen is. Daarvan getuigen de scherpe grappen en mooie anekdotes in zijn nieuwe theatershow ‘Kom maar op.
Rob is in hart en nieren een Brabantse tonprater, waar hij de gekste typetjes bedenkt. Naast cabaretier is Rob vaste columnist van de Privé en wekelijks te horen op Radio Veronica met De week in oneliners. Ken je ‘m nog niet? Dan is het de hoogste tijd om kennis te maken met deze Brabantse cabaretier.

Vrijdag 14 december, 20.15 uur. Kaarten kosten 18 euro en zijn te reserveren via www.theater-cascade.nl of telefonisch via 078-6819230.

Foto: Nicole Minneboo

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.