Home » Nieuws » Certificaten voor deelnemers computercursus Het Badhuis

Certificaten voor deelnemers computercursus Het Badhuis

Certificaten voor deelnemers computercursus Het Badhuis

Vrijdagmorgen was het feest in het Badhuis. Mensen komen binnen druppelen, begroeten elkaar hartelijk, lachende gezichten. Er hangt een gezellige sfeer en de koffie met vlaai onderstreept dit nog eens fijntjes.

Acht weken geleden ging de computercursus ‘Durf –te-klikken’ van start. Het besturingssysteem werd behandeld, een tekstverwerker, een tekenprogramma, het internet en ook het e-mailen kwam aan bod. In alle rust konden de deelnemers op hun eigen computer meedoen met de demonstratie op het grote scherm. Twee docenten liepen langs voor extra hulp en om soms dat extra duwtje in de rug te geven.

Tijdens de laatste ochtend kregen de deelnemers een opdracht waarin al het geleerde moest worden toegepast. Uiteindelijk moest de opdracht gemaild worden naar de leraar en lukte dat, dan was je ‘geslaagd’. Onder het genot van een drankje werden de welverdiende certificaten uitgereikt.

Op vrijdagmorgen 14 september zal de vervolgcursus “Durf te klikken 2” van start gaan. De inhoud van deze cursus: het werken met een uitgebreide tekstverwerker, een presentatieprogramma en het maken van een fotoboekje. Ook deze cursus wordt gegeven op 8 vrijdagochtenden van 10-12 uur en de cursus kost €60,- inclusief koffie en thee. Voor meer informatie of voor het opgeven voor de vervolgcursus kunt u mailen naar badhuis@oudekerkzwijndrecht.nl, bellen naar 078-7850503 (tijdens openingstijden) of kom even langs aan de Prins Hendrikstraat 2.

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.