Home » Nieuws » Concert 20 jaar Laurens Kamerkoor

Concert 20 jaar Laurens Kamerkoor

Concert 20 jaar Laurens Kamerkoor

Dit jaar bestaat het Laurens Kamerkoor 20 jaar en 20 jaar Laurens Kamerkoor betekent 20 jaar gevarieerd repertoire. Uit de grote hoeveelheid werken, is samen met de koorleden een selectie gemaakt die het koor op 2 juli a.s. (opnieuw) aan het publiek zal presenteren. Het koor wordt speciaal voor deze feestelijke gelegenheid aangevuld met enkele oud-leden.

Veelzijdig

Dat het Laurens Kamerkoor een veelzijdig koor is, blijkt uit het feit dat later dit jaar, op 12 november, een tweede concert gepland staat waar heel andere muziek ten gehore zal worden gebracht. Het koor zingt dan onder meer ‘The Coronation Anthems’ van Händel en ‘Ode for Queen Mary’s Birthday’ van Purcell en wordt hierbij begeleid door orkest.

In aansluiting op het jubileumjaar staat bovendien nog een koorreis naar Engeland op de planning. Deze zal plaatsvinden in juni 2023. Het koor is dan gastkoor in de prachtige kathedraal van York.

Meezingen

Lijkt het je leuk om mee te zingen met dit koor? Geïnteresseerde zangers en zangeressen zijn van harte welkom om een repetitie bij te wonen. Het koor repeteert op dinsdagavond in Zwijndrecht. Meer weten of aanmelden? Stuur een mail naar info@laurenskamerkoor.nl of neem contact op via Facebook of Instagram.

Het concert op 2 juli vindt plaats om 16.00 uur in de Develhof in Zwijndrecht. Toegang is gratis.

Foto: Tijdens de eerste repetitie met oud-leden is er met veel plezier gewerkt aan de voorbereidingen voor het concert op 2 juli.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.