Home » Nieuws » Credion Drechtsteden groeit door

Credion Drechtsteden groeit door

Credion Drechtsteden groeit door
Meenhuis

De onafhankelijke zakelijke financieringsspecialist Credion Drechtsteden breidt haar slagkracht verder uit. “In de regio Drechtsteden is een sterke behoefte aan specialistisch advies en begeleiding bij het realiseren van zakelijke financieringen”, stelt Dick de Jong, senior partner van Credion Drechtsteden en Zeeland. Daarom is Liesbeth Fong per 1 juni 2021 toegetreden als adviseur bij deze vestiging, na jarenlang gewerkt te hebben in de bancaire dienstverlening. Dick is samen met Hans van Dienst inmiddels voor het zevende jaar actief als financieringsadviseur voor Credion in de regio’s Drechtsteden en Zeeland.

Passende financieringsoplossingen voor het MKB en verhuurd vastgoed
Met de stap naar Credion gaat Liesbeth haar kennis gebruiken om klanten te begeleiden bij bedrijfsmatige financieringsvraagstukken. Hierbij kan gedacht worden aan het financieren van werkkapitaal, machines en bedrijfspanden. Daarnaast is Credion ook intermediair voor een groot aantal verstrekkers van verhuurhypotheken voor beleggingsvastgoed.

Credion
Credion bestaat inmiddels 20 jaar en is een keten van ruim 50 over het land verspreide vestigingen, die over uitstekende ingangen bij de banken en over meer dan 100 andere bronnen van geld beschikken. Door de snel veranderende marktomstandigheden en het groot aantal financiers wordt het voor ondernemers steeds lastiger om zelf de juiste partijen aan hun financieringsvraagstuk te koppelen. De Credion adviseur heeft het totale speelveld inzichtelijk en werkt daarbij samen met de vele verschillende geldverstrekkers. Het overzicht, de ervaring en het spreken van de taal van de ondernemer en van de geldverstrekker, in combinatie met een sterke persoonlijke begeleiding, leidt veelal tot een passende financieringsoplossing. Hierdoor en door de landelijke omvang zijn wij in staat meer bedrijfsfinancieringen te realiseren dan wie dan ook. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee.

Meer weten?
Wilt u meer weten over uw financieringsmogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met Dick de Jong (06-22517524) of Liesbeth Fong (06-19570562) of mail naar drechtsteden@credion.nl. Kijk ook eens op www.credion.nl voor meer informatie.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.