Home » Nieuws » De boodschappen inzameling voor de Voedselbank was een groot succes.

De boodschappen inzameling voor de Voedselbank was een groot succes.

De boodschappen inzameling voor de Voedselbank was een groot succes.
Meenhuis

Bij drie supermarkten in H-I-Ambacht hebben de klanten het enorme aantal van 180 kratten boodschappen gedoneerd aan de voedselbank.
Op 20 en 21 december waren vele vrijwilligers aanwezig om deze inzameling te helpen slagen, vrijwilligers van de voedselbank, van de kerken, andere inwoners van Ambacht en een aantal leden van de politieke partijen.
Plus Volgerlanden, Plus Koehoorn en de Jumbo in de Schoof waren gastvrij en gaven hun medewerking hieraan. Het was verheugend om het enthousiasme te zien van de vrijwilligers, maar ook van de klanten die zoveel artikelen kochten en daarna weg gaven.
Daarnaast heeft winkeliersvereniging van de Schoof heeft met hun eigen kerstactie een bedrag van € 500, – opgehaald voor de voedselbank.
Verder is er een mooi bedrag aan giften binnen gekomen.
Tijdens de hele maand december hebben velen zich ingespannen om hulp te bieden aan de Voedselbank.
Christelijk Kindcentrum de Wijngaard heeft met de kinderen voor elk gezin een grote doos boodschappen verzameld, aangepast aan de samenstelling van het gezin en aangevuld met speelgoed. Daarnaast was er voor elk gezin een aantal waardebonnen van verschillende winkels. De prachtig versierde dozen waren een leuke verrassing voor de cliënten.
Een aantal bedrijven bracht luxe boodschappen, cadeaubonnen enzovoorts. Hartverwarmend was ieders inzet.
Kortom, het is mooi te merken hoezeer de inwoners van H-I-Ambacht betrokken zijn bij die mensen die het financieel zo moeilijk hebben.
Alle supermarkten, gulle gevers en de vele vrijwilligers:
enorm bedankt voor jullie inzet.
Namens het bestuur van de Voedselbank H-I-Ambacht
Maaike Timmerman

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.