Home » Nieuws » De vierde week bij HI5Ambacht

De vierde week bij HI5Ambacht

De vierde week bij HI5Ambacht

De vierde week van de zomervakantie stond bij Hi5Ambacht in het teken van ‘je omgeving en jij’. Kinderen hebben deze week meer geleerd of de natuur en het milieu, weten nu hoe je duurzaam kan picknicken en ze zijn gaan wandelen met senioren.

Op maandag konden de jongere kinderen survivallen in het Jeugdspeelpark, waarna niet iedereen even schoon thuis kwam. De korte regenbuien hield de kinderen niet tegen. In de middag stond de clean-up op het programma, 27 kinderen zijn het Sandelingenpark door gegaan met grijpers om het park afval vrij te maken!

Dinsdag werd in het Baxpark gezocht naar kleine kriebelbeestjes met speciale paraplu’s en kijkdoosjes. Met een echt pontje zijn de kinderen op woensdag overgevaren naar de Sophiapolder om hier verschillende vogelsoorten te spotten.

Op donderdag hebben de kinderen geleerd welke groente en fruitsoorten duurzaam zij en aan welke keurmerken kun je dit zien. Daarna hebben zij heerlijke fruitspiesen en sandwiches gemaakt in Cascade, om deze vervolgens op te eten tijdens een picknick in het Baxpark.

Op vrijdag ontmoetten jong en oud elkaar door middel van de wandeling met senioren. 10 bewoners van de Sophiastaete hebben een wandeling gemaakt met kinderen in het Sophiapark. Onderweg was het tijd voor een pauze en een praatje met frisse limonade en watermeloen.

De vijfde week van de zomervakantie staat in het teken van ‘Family & Fun’, via www.hi5ambacht.nl kun je nog opgeven!

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.