Home » Nieuws » Dit shirt ziet er leuker uit met jou erin!

Dit shirt ziet er leuker uit met jou erin!

Dit shirt ziet er leuker uit met jou erin!
Meenhuis

Het nieuwe jaar is weer gestart en dus zitten we weer volop in de goede voornemens. Om je goede voornemens te laten slagen, is het belangrijk om je voornemen specifiek te maken. Je bepaalt niet alleen het doel, bijvoorbeeld ‘ik wil meer sporten’ maar ook hoe je dat doel gaat bereiken. Wat ga je doen, wanneer ga je het doen en waar? Door er een concrete actie aan te koppelen heb je veel meer kans dat je ook gaat slagen om je doel te bereiken. Dus: ‘ik wil meer sporten; dat ga ik doen door te badmintonnen; op woensdagavond in de Sophiahal bij badminton vereniging Silver Shuttle!’

Daarnaast is het belangrijk om klein te beginnen. Wie wil stoppen met drinken, wil afvallen, een nieuwe baan wil én meer wil sporten, legt de lat zo hoog dat het haast onmogelijk is om aan je eigen verwachting te voldoen. Dus: 1 doel ‘ik wil meer sporten en ik begin met 3 keer’ (want ik mag het 3 keer gratis proberen).
Silver Shuttle heeft nog plaats, zowel voor de gevorderde als de beginnende speler. Wil je meer informatie stuur dan een mailtje naar bestuur@silvershuttle.nl, kijk op onze website of op facebook of kom gewoon langs: sportschoenen aan en je kunt meedoen!
Wil jij ook goede voornemens omzetten in daden? Boven de 18 jaar ben je welkom op woensdagavond in de Sophiahal van 20-22 uur. De jeugd traint op zaterdagochtend tussen 9 en 12 uur in 2 groepen: eerst de jongste jeugd en vanaf half 11 de oudere jeugd. Je bent van harte welkom!

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.