Home » Nieuws » Doe mee aan de actie: Nacht Zonder Dak

Doe mee aan de actie: Nacht Zonder Dak

Doe mee aan de actie: Nacht Zonder Dak

Zaterdag 18 mei gaat het gebeuren, dan vindt in Hendrik-Ido-Ambacht de Nacht Zonder Dak actie plaats!

De opbrengst van deze actie gaat naar (straat)jongerenprojecten van landelijk project nachtzonderdak.nl van TEAR, een organisatie die wereldwijd strijdt tegen armoede en onrecht. Jongeren tussen de 8 en 15 jaar gaan in de tuin van De Ark, Olijfgaarde 12 te H-I-Ambacht, ervaren hoe het is om dakloos te zijn. Ze brengen de nacht door in een zelfgemaakt onderkomen van oude dozen of wat plastic zeil. Jongere kinderen zijn natuurlijk wel hartelijk welkom in het middagprogramma.

Kom vanaf 14.00 tot 18.00 uur een leuk cadeau uitzoeken op onze gezellige fancy fair met vele (zelfgemaakte) artikelen, gebruik het rad van avontuur om mooie prijzen te winnen, laat onderwijl je auto weer blinkend schoon wassen door onze jongeren. Je kunt je ook laten je schminken, iets lekkers eten of drinken en op onze plantenmarkt de bloemetjes buiten zetten!

Na afloop van de fancy fair beginnen we onder leiding van de jeugdwerkers van De Ark met het bouwen van ons onderdak.

Slaap mee tijdens de Nacht Zonder Dak, dan besef je pas echt hoe rijk we zijn! Wil je mee slapen of verdere informatie verkrijgen neem dan contact op met Jacqueline van de Merwe, telefoon: 0622356643. Tot de 18de mei, met een hartelijke groet van alle jeugdwerkers van De Ark.

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.