Home » Nieuws » Dorpskerstzang 2018: “Geborgen in liefde”

Dorpskerstzang 2018: “Geborgen in liefde”

Dorpskerstzang 2018: “Geborgen in liefde”

Op zaterdag 22 december en zondag 23 december 2018 is iedereen weer van harte welkom in de Dorpskerk in Heerjansdam en in de Maranathakerk in Rhoon om de Dorpskerstzang van 2018 bij te wonen.

Ook dit jaar organiseert de Stichting Dorpskerstzang, in samenwerking met de Raad van Kerken Albrandswaard, weer drie Dorpskerstzang vieringen. De eerste viering zal plaatsvinden in de Dorpskerk in Heerjansdam, Molenweg 8 (22 december, 19:30 uur). De tweede en derde viering vinden plaats in de Maranathakerk in Rhoon, Kleidijk 2 (23 december, 16:30 en 19:30). Alle vieringen zijn gratis toegankelijk. Tijdens de Dorpskerstzang worden bekende kerstliederen gezongen, kan er volop genoten worden van prachtige kerstmuziek en zal op eigentijdse wijze het kerstverhaal verteld worden.

Het I.J.E.-koor Rotterdam, het I.J.E.-gelegenheidskoor, de I.J.E.-band met koperkwartet en soliste Miranda de Vlieger zullen onder leiding van Theo Barendrecht de muzikale invulling verzorgen. Dominee B. de Wit en dominee R. Maas zullen de kerstmeditatie verzorgen.

Met in totaal meer dan 140 zangers, zangeressen en muzikanten belooft de Dorpskerstzang ook dit jaar weer een bijzonder geheel te worden. We nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn. Iedereen is welkom! in het bijzonder ook wanneer u wellicht minder bekend bent met de boodschap achter kerst!

Kaarten zijn vanaf 1 december gratis te reserveren via www.dorpskerstzang.nl of af te halen. Afhalen kan bij Primera Polder (Julianastraat 63, Rhoon), Smit Mode Heren (Middenbaan 77-B, Barendrecht), Intrahuis (Kromme Nering 4, Heerjansdam) of plantenzaak ’t Hoekje (Kikkerstraat 16, Poortugaal).

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.