Home » Nieuws » Driebergen Hoortechniek is weer geopend!

Driebergen Hoortechniek is weer geopend!

Driebergen Hoortechniek is weer geopend!
Meenhuis

Al bijna 5 jaar is Driebergen Hoortechniek de gehoorspecialist in Hendrik-Ido-Ambacht. De afgelopen 8 weken was de praktijk i.v.m. de coronacrisis noodgedwongen gesloten. We hebben goed nagedacht hoe we onze cliënten na heropening van onze praktijk op een goede en veilige manier van dienst kunnen zijn. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe indeling van onze praktijk om voldoende afstand te kunnen waarborgen.

Wij blijven, net als voorheen, alleen werken op afspraak. Het is weer mogelijk om een afspraak te maken voor het doen van een hoortest, het starten van een proef of een aanpassing van uw hoortoestelinstellingen. Wij hanteren de voorzorgsmaatregelen en richtlijnen die worden geadviseerd door het RIVM en de branche organisatie.

Daardoor gaan sommige zaken wel anders dan voorheen. Maar dit zal niet ten kosten gaan van de hoorzorg die wij bieden. Persoonlijke aandacht en luisteren naar de wensen van de cliënt blijven voor ons de leidraad. Het is van essentieel belang dat men begrijpt hoe het gehoor in elkaar zit en hoe een goede hooroplossing gevonden kan worden. Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie, kunt u ons bereiken op 06-29109015, info@driebergenhoortechniek.nl en www.driebergenhoortechniek.nl.

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.