Home » Nieuws » Een gegarandeerd startbewijs voor de Vierdaagse van Nijmegen!

Een gegarandeerd startbewijs voor de Vierdaagse van Nijmegen!

Een gegarandeerd startbewijs voor de Vierdaagse van Nijmegen!

Wandelsport Oostendam gaat dit jaar weer naar de Vierdaagse van Nijmegen. Dat is al voor de 28e keer! De Nijmeegse Vierdaagse wordt dit jaar van 16 tot en met 19 juli gelopen. Die mensen, die deze tocht nog nooit gelopen hebben kunnen zich via het Via Vierdaagse-programma verzekeren van een startbewijs voor de 103e Walk Of The World. Je mag dan zeker mee doen en hoeft niet te loten! De inschrijving voor het Via Vierdaagse-programma is op 14 januari 2019.

Ben je nog niet zeker van je wandelkunsten, dan kunt je op maandagavond laagdrempelig instappen. We starten 14 januari bij Sporthal de Ridderhal en wandelen met Wandelfit een uurtje van 19.00 uur tot 20.00 uur, gemiddeld 5 km per uur. Daarnaast kun je op zaterdagen mee gaan trainen met Wandelsport Oostendam.

Afgelopen jaren zijn er heel wat mensen gestart bij Wandelfit en hebben via Wandelsport Oostendam het Vierdaagse kruisje kunnen opspelden.

Kijk voor meer informatie over het Via Vierdaagse-programma op www.viavierdaagse.nl. Hier kan jij je tevens aanmelden voor de Via Vierdaagse-nieuwsbrief, zodat je als eerste op de hoogte bent van het laatste nieuws rondom Via Vierdaagse 2019.

Mocht jij je het afgelopen jaar al hebben opgegeven bij de heer Jaap van Beek dan verzoeken wij je dit nogmaals te doen via email acvtoorn@kabelfoon.nl of 06 51170365 of bij Arie de Haan: 06 12027120.

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.