Home » Nieuws » Eerste lustrum Zwijndrecht Secret Santa

Eerste lustrum Zwijndrecht Secret Santa

Eerste lustrum Zwijndrecht Secret Santa
Meenhuis

Voor het vijfde jaar op rij staat het team van Zwijndrecht Secret Santa klaar om de kerstgedachte uit te dragen. Wij brengen mensen die een steuntje in de rug verdienen, geheel anoniem, in contact met mensen die het leuk vinden om als Secret Santa een ander blij te verrassen. De gedachte is om in deze donkere dagen voor Kerst aan een ander te denken en rond te kijken naar wie een lichtpuntje kan gebruiken.

Aanmelden
Inwoners van Zwijndrecht kunnen zich opgeven om geheel naar eigen inzicht een kerstpakket samen te stellen. Het team van Secret Santa verzamelt zoveel mogelijk informatie over de ontvangers en stuurt deze, uiteraard geanonimiseerd, door aan hen die zich willen opgeven als geheime Kerstman/vrouw. Op die wijze kan een kerstpakket op maat worden gemaakt.

Uiteraard kunnen ook weer mensen worden aangemeld die een lichtpuntje verdienen. Er zijn wel een paar spelregels om iemand op te geven om een pakket te ontvangen: het adres moet in Zwijndrecht zijn, het gaat om mensen die een (financieel) zwaar jaar achter de rug hebben en het is niet de bedoeling dat mensen zichzelf of anderen op hetzelfde adres opgeven. Wij geven nooit namen of adressen door aan anderen: geheim is echt geheim!

Informatie
Wil jij anoniem een kerstpakket schenken en/of wil je iemand opgeven die een lichtpuntje kan gebruiken: stuur dan een mail naar zwijndrechtsecretsanta@gmail.com en je ontvangt alle relevante informatie. Meer informatie is ook te vinden op facebook/zwijndrechtsecretsanta.

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.