Home » Nieuws » Eindbedrag sponsor- zwemmen Reddings- brigade bekend

Eindbedrag sponsor- zwemmen Reddings- brigade bekend

Eindbedrag sponsor- zwemmen Reddings- brigade bekend

Afgelopen zaterdag 9 februari werd het totaalbedrag van het sponsorzwemmen op 26 januari jl. bekend gemaakt in zwembad De Louwert.

Het totaalbedrag van deze sponsoractie is €1509,50. Een fantastisch bedrag waar een wakzeil voor het jaarlijkse wakzwemmen in november voor gekocht gaat worden. Daardoor kan ook in het nieuwe zwembad dit evenement blijven plaatsvinden. Alle leden en alle geïnteresseerden kunnen elk jaar oefenen om zichzelf te redden als ze onder het ijs terecht komen.

Tussen de lessen door was zaterdag de prijsuitreiking. Het bedrijf Erjama & Short Graphics had voor de kinderen die in elke leeftijdscategorie het meeste geld hebben ingezameld een mooie beloning. Lisanne, Nikki, Tessa en Rhodé kregen een prachtige hoodie met het logo van de vereniging en hun eigen naam uitgereikt. Alle deelnemers ontvingen van de activiteitencommissie een aandenken aan deze activiteit.

We bedanken alle zwemmers, donateurs en Erjama & Short Graphics voor hun inzet, donaties en mooie prijzen!

Als je meer wilt weten over het zwemmen bij de Reddingsbrigade, kom eens kijken op dinsdagavond (16+) of zaterdagmiddag (6-15 jaar) in zwembad De Louwert, Hoge Kade 70. Voor vragen: info@rbhiambacht.nl of kijk op onze website www.rbhiambacht.nl

Tekst en foto: Reddingsbrigade Hendrik-Ido-Ambacht

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.