Home » Nieuws » Eindstand sponsorzwemmen Reddingsbrigade H.I.Ambacht

Eindstand sponsorzwemmen Reddingsbrigade H.I.Ambacht

Eindstand sponsorzwemmen Reddingsbrigade H.I.Ambacht

Zaterdag 10 februari werd in zwembad De Louwert bekend gemaakt welk bedrag de leden van de Reddingsbrigade Hendrik-Ido-Ambacht bij elkaar hebben gezwommen met het sponsorzwemmen op 27 januari jl.

In totaal is er voor € 1950,- gezwommen. Dat is een mooi bedrag waarvan € 775,- ten goede komt aan de Jeugdreuma Vereniging Nederland en € 1175,- wordt gebruikt om diverse materialen aan te schaffen ten behoeve van de lessen, waaronder een reddingspop en kinderreddingspop. Waardoor ook de jonge leden al vroeg leren hoe je iemand met verschillende technieken uit het water kan redden.

Het bedrijf Erjama & Short Graphics had voor de kinderen die in elke leeftijdscategorie het meeste geld hebben ingezameld een mooie beloning. Lisanne, Rhea, Anouk en Joëlle kregen een prachtige hoodie met het logo van de Reddingsbrigade Hendrik Ido Ambacht en de bekende mascotte “Matty” van de Jeugdreuma Vereniging Nederland. Joëlle ontving daarnaast nog de mascotte van de Jeugdreuma Vereniging.

Reddingsbrigade Hendrik-Ido-Ambacht bedankt alle leden die hebben deelgenomen, iedereen die de deelnemers gesponsord heeft én Erjama & Short Graphics voor de mooie prijzen!

Als je meer wil weten over Reddend Zwemmen kom gezellig eens kijken op zaterdagmiddag in zwembad de Louwert bij Reddingsbrigade Hendrik-Ido-Ambacht. Meer info: www.rbhiambacht.nl en meer info Jeugdreuma: www.jeugdreumavereniging.nl

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.