Home » Nieuws » Erik Scherder en de VAO kraken je hersenen!

Erik Scherder en de VAO kraken je hersenen!

Erik Scherder en de VAO kraken je hersenen!
Meenhuis

Hoe leuk zijn veranderingen nu eigenlijk? En wat doen veranderingen met je brein?

De enthousiaste hoogleraar klinische neuropsychologie Erik Scherder, bekend van onder andere De Wereld Draait Door, geeft je graag antwoord op die vragen.

Op woensdag 12 mei vanaf 20.00 uur organiseert de Vereniging Ambachtse Ondernemers (VAO) een online én interactieve lezing waarbij Erik Scherder je als ondernemer meeneemt naar de veranderingen die je hersenen hebben moeten verwerken de afgelopen tijd. Verandert er echt zo veel en zijn die veranderingen goed of slecht? Daarnaast zal hij ook ingaan op vragen als hoe blijf je als ondernemers positief met elkaar in contact en hoe houd je voldoende uitdaging in je werk?

Normaal gesproken zijn de bijeenkomsten van de VAO exclusief voor VAO-leden. Deze keer is een uitzondering: iedere ondernemer mag zich gratis aanmelden om dit event bij te wonen. Laat die kans niet voorbij gaan en schrijf je in!

Je krijgt dan enkele dagen voor de uitzending een code waarmee je toegang krijgt tot de livestream. Let op! Er is wel een limiet aan het aantal deelnemers. VAO-leden en Ambachtse ondernemers krijgen bij teveel aanmeldingen wel voorrang.

Heb jij als ondernemer interesse in een interactieve avond vol positieve energie en leerzame informatie? Schrijf je dan in via www.vaonet.nl.

Foto: Daan Brand

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.