Home » Nieuws » Expositie Sportfotografie in Gemeentehuis Ridderkerk

Expositie Sportfotografie in Gemeentehuis Ridderkerk

Expositie Sportfotografie in Gemeentehuis Ridderkerk

Sportfotografie is niet alleen het vastleggen van een sportactie, maar juist ook het vastleggen van de emotie die daarmee gepaard gaat.

In Gemeentehuis Ridderkerk is van maandag 12 februari tot en met vrijdag 9 maart 2018 een expositie ingericht met sportfoto’s van de Ridderkerkse fotograaf Wessel Dekker. De specialiteit van Wessel Dekker is sportfotografie en hij is daarom veel te vinden op sportvelden en -complexen in het Rijnmond gebied en in Topsportcentrum Rotterdam om actiefoto’s te maken tijdens wedstrijden en evenementen. Maar ook voor andere onderwerpen is Wessel Dekker inzetbaar. Zijn foto’s worden regelmatig gebruikt op de website van de lokale TV Ridderkerk en in andere lokale en regionale media.
Sportfotografie is vaak het “pakken” van de juiste momenten in een “split second”. Meer dan 50 sportfoto’s zijn er te bekijken in de expositieruimte op de begane gronde van het gemeentehuis. Op de foto’s zijn allerlei sporten te zien en de foto’s geven allerlei aspecten van het sporten weer, zoals fysieke kracht, teamspirit, maar ook passie en beleving. Een kijkje nemen bij deze sportfotografie expositie is zeker de moeite waard!

Openingstijden
Maandag, woensdag 08.00 – 20.00 uur
Dinsdag, donderdag, vrijdag 08.00 – 17.00 uur
Zaterdag en zondag gesloten

Locatie:
Gemeentehuis Ridderkerk, Koningsplein 1 te Ridderkerk
www.ridderkerk.nl
Entree: gratis

Foto: Wessel Dekker

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.