Home » Nieuws » Extra uitverkoop bij Kledingbank Zwijndrechtse Waard

Extra uitverkoop bij Kledingbank Zwijndrechtse Waard

Extra uitverkoop bij Kledingbank Zwijndrechtse Waard

Kledingbank Zwijndrechtse Waard is met een extra uitverkoop begonnen dat betekend dat klanten nog extra gratis winter kleding kunnen halen naar hun eigen keuze.

Ook schoenen, jassen, mutsen sjaals, horen daarbij. Dit zolang de voorraad strekt. Dit is naast de kleding die al afgehaald is in deze winterperiode. Ook burgers die in H.I Ambacht en omliggende dorpen wonen zijn welkom. Wel graag uw Identiteit pasje meenemen. Bent u nog niet ingeschreven dan kunt u uw afrekening van de sociale dienst mee nemen en ID. Of contact opnemen met Stichting Graag gedaan, Schuldhulpmaatje, Viviera, Diverz of andere sociale instelling voor een verwijzing..

Inbreng van uw kleding
Inwoners die graag hun kleding een kans op tweede leven willen geven of aan recycling willen doen. Breng uw kleding naar de Kledingbank. Ook met kapotte of niet te dragen kleding, zijn we blij mee. Deze worden door gerecycled en geven voor ons een opbrengst. Deze komt ten goede aan de doelgroep en overige kosten. Ook beddengoed, keuken- en handdoeken worden uitgegeven aan de doelgroep. Dus neemt de KledingBank graag in ontvangst. De KledingBank is gevestigd aan de Sumatralaan 60 in Zwijndrecht. Blauwe deur.

De winkel is open van 13.30 tot 16 uur op dinsdag, woensdag en donderdag. Voor de dinsdag ochtend/ middag zoeken wij nog een vrijwilliger die ons wilt ondersteunen in het werk. Zie voor informatie en contact op www.Kledingbank-Zwijndrecht.nl

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.