Home » Nieuws » Filmmiddag voor kids in Cascade

Filmmiddag voor kids in Cascade

Filmmiddag voor kids in Cascade

Zin in een gezellige filmmiddag in de herfstvakantie? Kom op woensdag 18 oktober met al je vrienden en vriendinnen naar de hilarische film ‘Huisdiergeheimen’ in Cascade.

Wat spoken huisdieren uit wanneer de baasjes van huis zijn? In de film ‘Huisdiergeheimen’ volgen we de grappige avonturen van de trouwe terriër Max. Zijn leven komt op zijn kop te staan als zijn baasje de bastaard Duke mee naar huis neemt. Als blijkt dat het schattige maar gestoorde konijntje Snowball een leger van verlaten huisdieren bij elkaar brengt om wraak te nemen op alle gelukkige huisdieren, moeten Max en Duke hun ruzies even opzij zetten.

Vier met ons het 20-jarig jubileum van Cascade en betaal slechts € 1,- voor een kaartje! Deze familiefilm duurt 90 minuten en bevat een pauze. Nederlands gesproken en geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar. De film speelt op woensdag 18 oktober en begint om 15.00 uur. Voor de filmmiddag worden geen administratiekosten berekend. Kaartjes bestellen kan via de website: www.theater.stichting-cascade.nl

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.